IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шпек "Бургас" от месо, но не съвсем, ами с целина, сърца, пилешко


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

98
Рендето
преди 2 години
Харесвам 15 Не харесвам 3
Хубаву беше амъ свърши! БДС веке Йок!!! Ся жената учи щерките как да си правят домашни наденици и луканки, излизъ хем по-евтино, хем в пъти по вкусно, чисто и полезно, но вече малцина го знаят и могат!
отговор Сигнализирай
97
Re: до константин
преди 2 години
Харесвам 11 Не харесвам 2
И каква е предпоставката за мега Корупцията в Бг??? Може би, Марсианците или император Палпадин??? Виж за гражданското общество съм съгласен, но кой и как превърна българина в пасионарено мекотело, което си мълчи, трае и чака нещата да се оправят от само себе си вече 33 години! Все пак едно цяло поколение израстна "свободно"!
отговор Сигнализирай
96
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 14 Не харесвам 5
Навремето какъв шпек Бургас имаше , в бдж-то го даваха, такъв вкус едва ли сега има в някоя от марките.Ако някой знае, да каже!
отговор Сигнализирай
95
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 5 Не харесвам 24
Само бедняци купуват такъв салам, така или иначе. Какво очаквате да получите като сте мизерници? Аржентинско говеждо и пастет от гъши дроб? Хахахахаха, бедни плебеи!
отговор Сигнализирай
94
За 97
преди 2 години
Харесвам 24 Не харесвам 1
Проблемът обаче е че тези, които изчисляват и разрешават такива добавки в ЕС не хапват друго освен младо телешко, пилешко или редки и скъпи видове риби.
отговор Сигнализирай
93
Фен на Вики Джъстис
преди 2 години
Харесвам 25 Не харесвам 3
То ако четете всеки етикет, ще ви стане лошо. По някога е по - добре дори да не пише какво има вътре, и без това го знаем. Глобалната хранителна индустрия ни съсипа истинските храни.
отговор Сигнализирай
92
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 11 Не харесвам 1
Продължение от 97 Според Европейската комисия насекомите са безвредни.
отговор Сигнализирай
91
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 20 Не харесвам 1
Нишестето пък вероятно го слагат за да обере водата която добавят за да се получи обемът и теглото.
отговор Сигнализирай
90
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
Аз вече си мисля, че ако колбасите се правеха само от месо + подправки, щяха да са по-евтини. Може да не станат чак толкова трайни, но далеч по-здравословни.
отговор Сигнализирай
89
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 9 Не харесвам 3
Разрешиха използването на насекоми в храните: Щурци ще могат да се използват за производството на хляб и шоколад Това не са първите насекоми, които се одобряват от ЕС, подобно разрешение вече има и за биволския червей, прелетния скакалец и ларвите на брашнения бръмбар. Одобрение от ЕС очакват и още осем насекоми. Предимствата са, че насекомите са лесни за отглеждане и имат високо съдържание на хранителни вещества (подобно на пилешкото, говеждото, свинското месо и рибата), а освен това те са вкусово неутрални. Повече от два млрд. души по света ядат насекоми. Според Европейската комисия на
отговор Сигнализирай
Новини