IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Кюфтето – "кралят на софрата" в турската кухня


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

20
ХОДЯ НА ПОЧИВКА
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 0
...В ТУРЦИЯ ЗА ДА СЕ НАХРАНЯ КАТО БЯЛ ЧОВЕК И НАИСТИНА ДА ОТМАРЯМ...
отговор Сигнализирай
19
Перко
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 0
Да, ама вече измислиха 291-и вид - от скакалци! Онзи ден в мрежата имаше снимка на такова кюфте, разделено на половинки, виждаше се, че е направено от някаква странна консистенция, подобна на накълцано на ситно сено.
отговор Сигнализирай
18
ФАКТИ
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 2
Абе евтино ли е то , не ми го хвали . Друго си е да прескочиш до нашето черноморие и си хапнеш сладко сладко една пържолка за шест стотака . Уверявам ви че за тези пари и кокалите им ще изгризкате .
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 1
Според мен месата им не ставата (за колбаси да не говорим).Виж на постно и на сладко няма кой да им излезе.
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 1
Ох как ми се дояде кюфте.Отивам до денонощния да си купя.....
отговор Сигнализирай
15
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 3
Наистина, вкусно готвят в Турция ястията с месо. Само не им харесвам сладкишите, прекалено сладки!
отговор Сигнализирай
14
Ядрен вампир Z
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 2
Веднъж ходих в Турция с камиона да товаря 2013г мисля беше.Охранителя на фирмата ми вика първо през кухнята минаваш да ядеш и после ще товари.А как готвят.Истински празник.
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 7
Какъв е смисълът на тази статия?
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 10
Падишаха е имал право да прави кюфтета и от роби от България.
отговор Сигнализирай
11
Име
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 12
До ВладиКак що, щото там се правят много на турци, като дойдат в българия , са големи българи. Нагъват свинско и ракия на поразия. Тоест, бошлаф работа, на техен език.
отговор Сигнализирай
Новини