IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

На етикетите от 2014: инфо за количеството сол и мазнини


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

11
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
Това не важи за родните производители, тук в Чалгария няма кой да ги следи да ги проверява и да ги глобява. Ако някой инспектор се обърка да ги пита му дават сухо и си замълчава, така дори *** който не може да си пише името може да произвежда тонове фълшив алкохол и да тероризира дузина села.
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
Прясно свинско внос от Аржентина !
отговор Сигнализирай
9
ДО 7
преди 13 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
Е ти в офиса не може ли да си клъцнеш луканчица и да метнеш винце???Каква е тая работа, това чудо не виждано?
отговор Сигнализирай
8
ХОЛЕСТЕРОЛЧО
преди 13 години
Харесвам 4 Не харесвам 2
КАТО 25 ГОДИНИ СЕ ТЪПЧА С НЕЩА ОТ НЕЙЗВЕСТЕН СЪСТАВ, ДАЛИ ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАМ ПО-ДОБРЕ 2012 Г.???
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 0 Не харесвам 2
Днес.бг засрамете се......Какви са тия мезенца дето показвате.Ми в офиса съм все пак. :)
отговор Сигнализирай
6
Елена
преди 13 години
Харесвам 1 Не харесвам 2
Световната фондация по ракови изследвания (The World Cancer Research Fund) алармира: Има сериозни доказателства, че преработените меса причиняват рак (особено на органите на храносмилателната система) и не е установено количество преработено месо, което да не повишава риска от ракови образувания.Изследвания на СФРИ от 2007 година установяват, че консумацията на едва три резена бекон дневно повишава риска от развитие на рак с 20%.
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
Е и??? На етикета ЕТ "Бай Х*й" може да си напише каквото иска, с което стандартът се счита за спазен! Нали така се прави в ***? А контролните органи ще си чепкат носовете зад бюрата с блага мисъл за следващата заплатка... Идилия!
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Добре ама месо ще има ли в саламите или пак на целулоза ще караме
отговор Сигнализирай
3
БРАВО
преди 13 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
ЩЕ СТАНЕМ ХОРА СЛЕД 300 ГОДИНИ. БАХХХХХ ТИ КОЛКО СМЕ НАЗАД ДЕЕЕЕБА...
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
А каква е причината да не е в началото на 2012? Технолозите в месокомбинатите не знаят колко сол или количество мазнини добавят? ЕС с дава много лежерни срокове. Това ми обяснява отчасти мудния темп на развитие в общността.
отговор Сигнализирай
Новини