IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Илин Димитров: Обучаваме повече готвачи, отколкото ИТ специалисти


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

36
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 3 Не харесвам 6
Не разбрахте ли, че евреите закриват цяла Източна Европа, като Украйна? Какъв туризъм ще правите във време на война? Плажовете ще са минни полета. Тенджерите ще си ги носите отгоре на главите, защото каските ви вече ги дадохте на Зеленски.
отговор Сигнализирай
35
c++
преди 2 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
На мен програмирането ми е хоби но виждам, че само с обучение няма как да стане иска се специална психика за това.
отговор Сигнализирай
34
Щерю
преди 2 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
- Е-е, то за забъркване на ИТ буламачи трябва и акъл...
отговор Сигнализирай
33
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
До Програмист 46 : не е вярно. Познавам хора, които са виртуози и в двете области.
отговор Сигнализирай
32
Forever
преди 2 години
Харесвам 2 Не харесвам 2
Чудя се колко ли вкусни ястия могат да се приготвят с тези вносни изкуствени продукти освен ако не ги натъпкаш с подправки да придобият вкус. Никога в ресторант не ми е било вкусно.
отговор Сигнализирай
31
Програмист
преди 2 години
Харесвам 4 Не харесвам 5
Програмист чирпак може да стане, но чирпак програмист никога.
отговор Сигнализирай
30
риалити за програмис
преди 2 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Значи трябва и риалити за програмисти. Със задачи : Кой пръв ще eмне ейчарката. Кой ще закъснее най-много за дейли. Кой ще пусне ПР с най-малко кавъридж...
отговор Сигнализирай
29
Програмист
преди 2 години
Харесвам 1 Не харесвам 3
До ИТ : Чакай да ми паднеш на код ревю, тогава ще видиш точно колко зъл съм.
отговор Сигнализирай
28
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 0 Не харесвам 1
До Анонимен 38 : Когато коментара е от ценен човек - и коментара е ценен. А ако не можеш да го оцениш значи не е за теб.
отговор Сигнализирай
27
Анонимен
преди 2 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
В повечето ресторанти в България, които не са свръхскъпи нивото на готвене не е добро! Не е вкусно, месото е с жилки и хрущяли и изобщо рядко е да се наядеш добре...
отговор Сигнализирай
Новини