IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Ресторантьорите скочиха, никой не им помагал


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

37
х
преди 4 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
Га крихте обороти и не плащахте данъци, осигурявахте на МРЗ, не ривахти, а сега ривети. Га ви исках фискален бон, ме гледахте като извънземно и изтупвахте апарата от прахта. Занулявай и закривай. Жената готви много добре и ще мина без вас.
отговор Сигнализирай
36
Ганев
преди 4 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
Разни кръчмари и хотелиери да спрат да говорят глупости......Как са направени тези неща от тях.....Нереалнито им ценообразуване води до натрупване на доста капитал....Горките обеднели и още повече наглостта им за помощ и то за КАКВО ? ......
отговор Сигнализирай
35
келнер
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
До Драги ресторантьориКойто не краде няма какво да яде!
отговор Сигнализирай
34
немо
преди 4 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
На хора с нулева хигиена какво да им помагат, те кухните на повечето заведения са развъдник на зарази. Направо да ги затварят, че току виж пламнали и холера, тиф, дезинтерия и какво ли още не. В тия времена не ни трябват развъдници на още зарази.
отговор Сигнализирай
33
обществено недояждан
преди 4 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
Малогръмажни порции и надписани сметки от келнерите! Грубо държание....И преди ОХ го наричапа Обществено Недояждаве - хранене....
отговор Сигнализирай
32
кръстоносец
преди 4 години
Харесвам 10 Не харесвам 0
То пък едни ресторанти. Да почнат сами да си произвеждат продуктите, не да купуват отпадъци от борсите и да ги предлагат като първо качество. Клиентите не са прасета, дават си парите.
отговор Сигнализирай
31
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 4 Не харесвам 3
Е, не може да помагат хем на ресторантьорите, хем на Домусчиев :DЗа ресторантьорите някое кило фурми, да измислят някакви рецепти с тях За Домуса - ново бентли по 60/40
отговор Сигнализирай
30
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 18 Не харесвам 1
По-голямото реване ще е 2-3 месеца след като отворят. Персонала ще навакса малко от малко, и всеки ще си е извадил извода, от тук нататък осигуровки на реални пари или чао. Цените сега са високи, маржа е голям но няма на къде повече за да има клиенти. Маржа на печалбата никога няма да се върне на старото ниво. Не може с инвестиция за 100 бона, за 1 година да си милионер и да продължава до безкрай. Човек съм сус заведение.
отговор Сигнализирай
29
Драги ресторантьори
преди 4 години
Харесвам 28 Не харесвам 0
Приемете случващото се като едно малко възмездие за лъжите, непрофесионализма, андрешковщината, безкрайните мoшeничecтвa с качеството, грамажа, фалшивите снимки на храната, кръщаването на виното, мeнтeтaта уиски, ракия, водка, укритите обороти, безмилостната експлоатация на персонала, oтблъcквaщото високомерие, таксата стол, мръщенето при малки поръчки и какво ли още не. Малкото свестни заведения ще оцелеят, верните им клиенти ще ги спасят, останалите ДГД!
отговор Сигнализирай
28
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Аз им помагам като поръчвам храна всеки ден, така поне малко заработват. Също поръчвам директно от съответния ресторант (посредниците като чичо Безос пият кръвчицата на хората).
отговор Сигнализирай
Новини