IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Лекарите не успяха, но коронавирусът успя: Ядем по-малко захар


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

14
Слави
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
До ХанонименЩото ако ги пишеш 5 години, после почват да никнат я рога, я трета ръка, я 35-ти зъб :) Дори производителите го знаят това, ама .. било евтино.
отговор Сигнализирай
13
Ханонимен
преди 4 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Що не говорите за изкуствените подсладители бе. Има такива които са 2-3 000 по-сладки от захарта, а някои и повече. Има ги във всяко едно безалкохолно по 4-5 вътре. Те не водят до затлъстяване нали, а само захарта.
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Яжте пчелен мед.
отговор Сигнализирай
11
Слави
преди 4 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
Тъкмо си допивам следобедното кафе, без захар. Първо ми беше горчиво, сега посвикнах. Без захар е по-добре определено.
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
До Лично мнениеПроблемите произтичат основно от факта, че микроорганизмите използват за храна захарите.Повишените нива на кръвната захар създава благоприятна среда за развитието на бактериите и гъбичките и ускорява размножаването им.Ако си болен от нещо или си след операция или дори ако имаш обикновена рана е по-добре да избягваш захарта,докато раната заздравее."Микроорганизмите използват за храна захарите" - !!!
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 5 Не харесвам 3
Света се насочи към солта, в сол нищо не вирее.
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
До Лично мнениеДали ще се разболеете,зависи не само от вирусите,но и от почвата,на която те попадат.Значението на хранителния режим е известно отдавна,но по-малко се знае,че захарта е основен виновник за слабаимунна система.Попадайки в организма,този неестествен продукт търси начин как да се метаболизира и усвои.За да го преработи, тялото започва да черпи от своите запаси ензими,витамини,калий,натрий,магнезий, калций и организмът страда
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 7 Не харесвам 1
До Лично мнениеЗащото когато си болен от от настинка,имаш инфекция,гъбички или нещо друго,захарта спомага на бактериите и гърбичките да се размножават бързо!И обикновено не трябва да приемаш сладко и захар ако се лекуваш от такива неща,а иначе захарта с вода е полезна за мозъка,но в малки количества захар,да не се прекалява.
отговор Сигнализирай
6
Лично мнение
преди 4 години
Харесвам 10 Не харесвам 6
Още малко ще кажете, че който сладко не яде, не го хваща короната. Защо хората да не ядат сладко, ако не са болни от диабет. Липсата на сладост прави хората по раздразнителни. Шоколадът си е полезен. Не трябва да се прекалява, но защо да не се яде изобщо?
отговор Сигнализирай
5
десерта
преди 4 години
Харесвам 9 Не харесвам 4
най-обичам да се нагълтам с нещо сладко!
отговор Сигнализирай
Новини