IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Двойно по-малко купуват салами "Стара планина"


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

61
Наблюдател
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
на снимката сигурно виждаме салам стара планина.
отговор Сигнализирай
60
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 36 Не харесвам 6
"..Производителите се отказват от Стара планина?............Вече ми се повръща от тази Стара планина, фирмите отказват да го правят можете да го напишете това, не ми пука вече от никого, дотегна ми да се занимаваме с молекули и с наночастици, обясни още Вътев, цитиран от "Фокус". ..."Този е един от хванатите "бизнесмени" Ебаааааси наглоста. Ми като не ти се занимава с лаборатори ходи копай в къра бе *** мошеническа '***..
отговор Сигнализирай
59
до 54
преди 14 години
Харесвам 12 Не харесвам 4
Аз писах, че меля месото. Не, не ям колбаси в никакъв вид, ям домашен бабек, наденица и пастърма. Сушени на терасата. И да ти е смешно, на мен ми е вкусно и здравословно. И готвя вкъщи, и сирене ям домашно, нищо, че купеното ми е по-вкусно, и с млякото и яйцата така. Само месо купувам в чист вид - немелено и го меля в магазина + риба. И детето ми яде нормална храна, а ти яж копита.
отговор Сигнализирай
58
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 11 Не харесвам 10
Има един мек салам на "БОНИ" с логото на "Стара планина". Жесток е. Аз по-вкусен мек салам и по Живково не съм ял. Трепач е и веднага се усеща че е 100% месо. Опитайте го, няма да съжалявате. Има го в БИЛА.
отговор Сигнализирай
57
Mozaka
преди 14 години
Харесвам 11 Не харесвам 2
До 41"Хубаво си мислиш, че взимаш чисто месо.... незнаеш ли че и то се шприцова с вода??"Баси, аз се чудих, защо като сложа месото в тигана то се сварява, а не се пържи, а то си имало трик! Мамицата им ***!
отговор Сигнализирай
56
V
преди 14 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
52: "*** е, че тия слагат нокти, кости, копита и какво ли още не."Накратко колаген. Някои фирми поне си го отбелязват на етикетите. Колагенът основно е в състава на малотрайните колбаси - кренвирши, наденици, камчия, мортадела и в някои трайни колбаси /по-евтините/.
отговор Сигнализирай
55
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 7 Не харесвам 1
Аз засега си купувам. Винаги съм казвал, че проблемет много голям. В България вече няма животновъдство, и намирането на истинско месо в такива количества засега е почти невъзможно. За да се произведе по подобна технология, трябва да има и месо, а такова няма от години. Не само че няма, а няма и да има скоро, а това което го има просто е недостатъчно за производството и задоволяване на пазара. Тези които първи се усетят, тези които имат и се занимават с животновъдство, ще спечелят.
отговор Сигнализирай
54
селянин
преди 14 години
Харесвам 19 Не харесвам 2
В България няма растеновъдство,няма и животновъдство-месото се внася от Зап.Европа-бракуван ***,химически обработено и от незнайни страни от някьде си-ядем гнило и заразено месо,пълним гушите на честните бизнесмени-мафиоти-да ни е сладко!!!
отговор Сигнализирай
53
Азъ
преди 14 години
Харесвам 11 Не харесвам 1
до 52Честно -не ми дреме дали има соя.Обаче за пръв път ми се случва да има костици в каймата и то по големи от ориз.МАМАИЦАТА ИМ!
отговор Сигнализирай
52
do 41
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Дедо ти Гуди никъде не ти казва,че си купува месцето от магазин...Така че сигурно е чисто.
отговор Сигнализирай
Новини