IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Как да познаем дали хлябът е оцветен – залък в чаша вода


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

34
v
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 2
naprotiv tochno v taka narechenite beli darzhavi si gi prodavat ---------ne iskam da sporq s teb,no nqsh predstava ot tozi biznes
отговор Сигнализирай
33
мда
преди 14 години
Харесвам 25 Не харесвам 2
Често в къщи си печем и ние хляб, става бързо и е адски вкусен, не се рони на другия ден и не мирише на мухъл.
отговор Сигнализирай
32
да ви е сладко
преди 14 години
Харесвам 19 Не харесвам 0
рецепта за домашен хляб: продукти: 200 гр.вода + 150 гр.кляко /леко се затоплят, на опитване с пръст да се усеща леко топло/ + прибавя се 1 пак.суха мая и се разбърква докато маята се разтвори. В тава се изсипва около 1 кг. брашно, в средата се прави ямичка, изсипва се в нея течността и започва да се омесва с брашното. Ако е необходимо , след като се е оформило тестото, но залепва по тавата и пръстите, добавяте по малко брашно и месите и така до като се получи. Намазвате тавата с малко олио,
отговор Сигнализирай
31
софиянец
преди 14 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
а пич ти явно не си наясно със системите по качество и символите СЕ, те могат да произвеждат всякакви *** но не ги предлагат на Европейският пазар - пробутват ги в Африка и Южна Америка и не им пука като на призводители защото не могат да им го *** - само, че ги попитай твоите партньори дали ще предложат подобна продукция в ЕС?!? не се заблуждавай, достигат до 98% успеваемост в утилизацияа на суровината - но не я предлагат навсякъде - само където им минава номера!
отговор Сигнализирай
30
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 18 Не харесвам 1
ами спрете да купувате хляб бе!аз например всяка събота и неделя си правя сам - пълнозърнестза 15 минути го оформям и във фурнатабързо става,който не го мързи да пробва
отговор Сигнализирай
29
Toranaga
преди 14 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Бе туй е грешка ,че е адресирано до теб! В лид---иот не съм стъпвал и нямам намерение в подобен коптор да влизам. А бирата дето пия си е убава!
отговор Сигнализирай
28
v
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 4
qvno ne si bil na mesta kadeto se praviqt kolbasi,predi tri godini bqh vav Francia i Ispania na obqna na opit(izpraten beh ot bulgarska firma)prosto si nqmash predstava kakvi bokluci se slagat v golbasite(nekoi ot tqh si gi izbroil v komentara si)aide da ne se zalagvame,che tova koeto pravim prosto sme go videli i nauchili ot taka narechenite beli darzhavi
отговор Сигнализирай
27
софиянец
преди 14 години
Харесвам 8 Не харесвам 2
продължение:се намалява ДВА пъти до 20:00ч. вечерта и намалението не е символично, защото губи качества и едновременно с това не е бъкан с консерванти а цената му е сходна с цената в БГ - прави си сметката...
отговор Сигнализирай
26
ppancho
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 2
25
софиянец
преди 14 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
пич купувам си хляб на средна и дори скъпа цена - 0.85 - 1.10лв/700 грама, марката която пазарувам отскоро основно е Горублянски бял, нарязан - аз не си купувам най-големият *** и въпреки всичко съм убеден, че има *** от кафе, всякави Е-та и какви ли не още други ***, по-обиколил съм половин Европа и трябва да те уверч, че хляба на средна цена там е страхотен / за евтиния - да пълен *** е, но само се замисли върху факта, че във всяка бяла държава хляб произведен сутринта се намалява
отговор Сигнализирай
Новини