IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Опитайте, мирише хубаво!


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

281
До българин се нарич
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
Всеки съди за другите по себе си...
отговор Сигнализирай
280
underscore
преди 14 години
Харесвам 24 Не харесвам 1
Идеята на съществуващите (бих ги нарекъл бутикови) стандарти е меко казано недоизмислена... Стандарт е минималната допустима норма, на която трябва да отговаря всеки продукт, който се предлага на потребителя. Той трябва да е задължителен, както и в него трябва да са описани всички пълнители, които ИМАТ или НЯМАТ място в хранителен продукт от определена категория. Другото е чесане на езици...
отговор Сигнализирай
279
анонимен
преди 14 години
Харесвам 26 Не харесвам 0
"Опитайте го наистина, моля ви!, призова Найденов.Направо ще ме разплаче този некадърник.Хайде с този стандарт оправи храната на народа. Да му благодарим, да го пуснем да си ходи и да сложим някой професионалист на негово място, а не политически блюдолизец.
отговор Сигнализирай
278
българин се наричам
преди 14 години
Харесвам 7 Не харесвам 9
Само мрънкалници тука, дереджето ни е така, защото не ви харесва една обществена тайна. Тя е в наличието в нашата родина на много лош човешки матрял! Това да прецакаш някой тука си е нац. спорт и вдъхновението на поколението. Думата чест я няма в бълг. учебници. Без значение е броя на хромозомите, дали си пич или кифла. ***
отговор Сигнализирай
277
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 16 Не харесвам 0
След като изнасяме жито, това означава, че реколтата е била добра и има излишък, и не би следвало да се повишават цените!
отговор Сигнализирай
276
Asere
преди 14 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
275
Николайй
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
Чудесно, точно тези дни се бях сетил за хляб Стара Загора. Помня как го докарваха в кварталната хлебарница с една зелена ИФА , килната настрани както всички такива. В едни решетъчни на колева високи по над два метра и наредени вътре хлябоветеи опашките също помня :D
отговор Сигнализирай
274
анонимен
преди 14 години
Харесвам 8 Не харесвам 3
Наистина тъпо племе е българското. Затова само фуражен хляб за от лев нагоре, сирене от радиационно сухо мляко + тебешир и тва е. Фалшиви вносни стоки, за които плащате луди пари, а качеството не е това, за което си мислите, защото са произведени за третия свят и т.н.
отговор Сигнализирай
273
Erdinc
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
moderatore, в какво е лошото да научиш хората да ядат по качествен и истински хляб, поне да бяте написали по кой ми ти правила изтрихте ми мнението. истинския хляб е този направен в домашни условия само от брашно, вода, закваска и сол. спрямо обшото количество брашно пропорциите би трябвало да са така: вода 57% сол 1-1,5% мая 1-1,5% да ви е сладко
отговор Сигнализирай
272
???
преди 14 години
Харесвам 14 Не харесвам 1
Оооооо, чудо на чудесата - преоткриваме хляба! Да преоткрием и новата му цена - 2,50лв. Лека полека ни мйинистъра ни открехна на новите качествени европейски цени за месото, млякото, а сега вече и за хляба!
отговор Сигнализирай
Новини