IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Парламентът реши: Гроздовата поне 40 градуса


Обратно в новината

Коментари Коментари

36
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
45 - 50 иначе не можеш да кажеш че пиеш ракия
отговор Сигнализирай
35
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Оставям я 51-52 и след като омекне до 49-50 жулим цяла година. В провинцията само алкохолиците пият купешка.
отговор Сигнализирай
34
...
преди 12 години
Харесвам 2 Не харесвам 3
nai - posle edno perfektno re6enie na parlamenta.
отговор Сигнализирай
33
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 3 Не харесвам 8
Ракията да се забрани със закон! Само Крумовите закони ще ни оправят!
отговор Сигнализирай
32
чичо Тиквичка
преди 12 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Каква е секирата за менте алкохол?
отговор Сигнализирай
31
Анонимен
преди 12 години
Харесвам 6 Не харесвам 2
Не бе,ракия става и от сливи,от джанки ,от табуретки-табуретовка и от стари партенки
отговор Сигнализирай
30
разбирач
преди 12 години
Харесвам 0 Не харесвам 3
.......ракията щом е на 1.5метра от казана е супер........другото са алабализми.....а както се пееше в една песен.......ни е водка ракия па да можда убия.....приятен ден....
отговор Сигнализирай
29
Човека_С_Бира
преди 12 години
Харесвам 2 Не харесвам 2
Джибровата си я пий ти,гроздовата и винената са едно и също нещо :)
отговор Сигнализирай
28
Черен Петър
преди 12 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Въпрос: От какво се прави винената, гроздовата и джибровата ракия?
отговор Сигнализирай
27
Яовека_С_Бира
преди 12 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
"При ракия над 50 градуса е играл яко шекера,хубавата ракия-отлежала е мека/мека топлина/както се казва, около 43,45 градуса.А иначе при много силни ракии съотношението е на бидон чувал захар- лакомия ,аматьорска работа. " - Хубавата ракия става от грозде след като го е ударила слана - тогава му се повишава захарността.Ако есента е била топла и суха,както предната,ракията от ГРОЗДЕ става по-добра от някои презокеански и островни питиета.Естествено след двойна дестилация и подобаващо отлежаване:)
отговор Сигнализирай
Новини