IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Предколедно: Затягат вноса на месо от Сърбия


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

12
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 20 Не харесвам 1
В уютната и приятна обстановка може да се насладите на невероятните сръбски гозби, приготвени за вас лично от собственика на заведението и четирикратен шампион на Сърбия по кулинарно изкуство Мирослав Стефанович, който заслужено си е спечелил прозвището Майстора. Скарата на дървени въглища включва огромен избор от специалитети от биволско, телешко, свинско и пилешко месо. Над десет вида кебапчета и още толкова плескавици се правят от приготвена на място кайма с различни подправки.
отговор Сигнализирай
11
аз
преди 9 години
Харесвам 37 Не харесвам 1
Нещастници ! Яд ги е ,че българите си пазаруват евтина и качествена стока , а не правителствените ГМО та
отговор Сигнализирай
10
rostilj
преди 9 години
Харесвам 28 Не харесвам 0
Няма по-добра скара от сръбската! Уникално месо! За незнаещите ще препоръчам да си поръчат "voz" ( влак ). Всеки "вагон" на "влака" е уникално приготвен продукт.Стигал съм до 8 "вагона" - можете да си представите колко вкусно е било :)
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 28 Не харесвам 1
Обикновените сърби дума не дават да се издума за влизане в съюза на хиените ЕС. Ние да не би да се оправихме, все по-зле.
отговор Сигнализирай
8
(-_-)
преди 9 години
Харесвам 37 Не харесвам 0
В Сърбия храната все още е истинска, особено месото! За съжаление искат да ядем *** пълни с Е-та, защото всичко е подчинено на печалбата, а това, че е вредно и безвкусно не е важно..
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 44 Не харесвам 0
Сръбското месо е като нашето отпреди 25 години. Не е "красиво" , но е много вкусно и си мирише на месо. Ще спрем да купуваме от там, когато държавата ни си застане на място и спрат да ни тровят с 25 годишно месо замразено с амоняк и размразено с амоняк.
отговор Сигнализирай
6
Много правилно даже
преди 9 години
Харесвам 21 Не харесвам 1
От ЕС може да се внася всичко без проверка, па ако ще да е замразено, преработено, пълно с Е-та, химии и т. н. Ама истински храни от Сърбия-не. А който е ходил на ресторант-повръща, дава му се английска сол, 48 часа е в карантинна зона и се прибира. А ако ги приемат в съюза, абсолютно същите стоки ще се внасят без проблеми.
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 27 Не харесвам 1
ШЕ МИ ЗАБРАНЯТ ДЕДОВИЯ. ГРАНИЦИТЕ НИ СА КАТО РАЗГРАДЕН ДВОР. ОТ КЪДЕТО ПОИСКАШ ОТ ТАМ СИ МИНАВАШ. ТОВА НЕ Е ЕДНО ВРЕМЕ КОГАТО ИМАШЕ ГРАНИЧАРИ С КАЛАШНИЦИ КУЧЕТА КЛЬОНОВЕ И БРАЗДИ. СЕГА Е УМРЕЛА РАБОТА. АКО СИ БАЛЪК МИНАВАШ ПРЕЗ ГПП АКО СИ ТАРИКАТ ИМА ХИЛЯДИ МЕСТА ОТ КЪДЕТО МАЖЕ ДА МИНЕШ.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 30 Не харесвам 0
Това на снимката може ли да се конкурира с нашите полуфабрикати по заведенията ?! Колбаси от кръв, черва и субпродукти, това са нашите европейски достижения.А управляващите и богаташите си купуват от частни ферми , не ядат това което ядем ние.
отговор Сигнализирай
3
Анонимен
преди 9 години
Харесвам 53 Не харесвам 0
За сведение на българските "производители" хората не пазаруват в Сърбия за по-евтино, а за по-хубаво.
отговор Сигнализирай
Новини