IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Внимание: Подсладител в козунака менте удря стомаха и нервите!


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

21
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 14 Не харесвам 1
21Прав си. При Тато кренвиршите бяха 100 % от месо, а сега са продукт без грам месо в него.
отговор Сигнализирай
20
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
До отслабващРецепти за квас има навсякъде в мрежата - от обикновено брашно, ръжено, хмел и т.н. Аз лично го правя от лимец. Забъркваш, глинен съд, дървена лъжица, брашно и хладка вода до кексова гъстота, отгоре тензух и на стайна температура. На следващия ден/дни се подхранва с малко брашно и/или с вода, 3-7дни. Когато шупне хубаво е готов - бактериите са си свършили работата. Може да не се получи от първи опит. Купи веднъж от Слънце и Луна,за да видиш какво представлява, да го опиташ и на вку
отговор Сигнализирай
19
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 19 Не харесвам 7
Козунак и яйца не купувам от магазините. Домашните кокошки които ми снасят яйца са винаги пресни. С тези яйца си правя домашни козунаци в които няма отрова. Но това никой неможе да си го позволи защото всички станахте гражданье! А гражданьете нямат право да консумират природно чисти храни а само химически! По татово време купувах от магазините козунаци които бяха като моите домашни. Но по татово време нямаше мутри които да произвеждат химически. И не се чудете защо има 500 000 раково болни!
отговор Сигнализирай
18
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
Няма как да се постигне голям обем с малко тегло. Гаранция това е ментето. Истински на пазара не се и предлага.
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 18 Не харесвам 0
Че в България си имаме класическа рецепта за козунак, щом на мен винаги ми се получава, значи особено сложно не е. 7 яйца, около килограм брашно , хубаво брашно с висок протеин вътре и добро месене. Който не иска мая, квас има в биомагазините. Козунаците си стават супер, мирише на Великден. Цялата тайфа чака пред печката за кифлички с мармалад. Празник!
отговор Сигнализирай
16
отслабващ
преди 8 години
Харесвам 7 Не харесвам 1
до 4Съгласен съм, че маята е канцерогенна.Как се прави квас, дай рецепта.Или откъде се купува.
отговор Сигнализирай
15
анонимен
преди 8 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
всяка година бълг производители наводняват пазара със сладък хляб по3-50 лв броя внимавайте какво купувате
отговор Сигнализирай
14
MAKEDON
преди 8 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Predi eden mesec vo Blagoevgrad vo najgolem market kupiv bugarski kozinjak so site hemikalii na svetot zasladuvac E210, konzervans E212, boja E161a,konzervans E410,, stabilizator E202, Limonska kiselina i t n. Otkako go probav - vkusot nikakov. Direktno vo korpa za gubre . Ke ve otrujat evropejcite so germanski hemikalii.
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Козунаците ги произвеждат там където правят хляб. В чии ръце е съсредоточено производството на хляба в България?
отговор Сигнализирай
12
гербист-столичан
преди 8 години
Харесвам 10 Не харесвам 11
Използването на подсладители и заместители не е незаконно. Вярно, може да не е много здравословно, но е полезно за да се запазят ниски цените на предлаганата продукция и да няма инфлация. Друг е въпроса защо изобщо се коментира за да се всява паника в клиентите, защото другия вариант е истински козунаци, но цените ще са двойни и тройни, а ние не искаме това, защото после някой ще каже да смъкваме ДДС-то за храните като в Румъния.
отговор Сигнализирай
Новини