IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

За какъв хляб плащаме и ядем? 80% от качеството – неустановено!


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

15
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 24 Не харесвам 1
Таз г-жа Кукушева ако има колай и 5 лв. да направи хлеба , ще и е малко. Вижте изкупиха пшеница качествена за по 23 ст. килограма. Реколта 2017 бе една от най добрите и по количество и по качество и какво стана с хлеба пак некачествен и пак не е евтин.Къде отива българската пшеница?
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 14 Не харесвам 1
Хлябът е нормално да мухляса, при съответните условия. Ако има добавки, които не разрешават развитието на плесен, това е друг въпрос. Но хлабът следва да бъде добра среда за спори, ако разбира се е чист. Спорите са във въздуха.
отговор Сигнализирай
13
мразената Турция
преди 6 години
Харесвам 11 Не харесвам 6
Ако я няма Турция ще умрем от глад !Абсолютно всичко внасяме от Турция на много изгодни цени според джоба ни !
отговор Сигнализирай
12
мухахах
преди 6 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
От доста години живея в ЕС/на запад от БГ/ . И на мен ми се е случвало да изхвърля хляб/за мой срам/ ама защото е станал "на кокал". За сметка на това мухлясал хляб няма. Просто няма! Е, цената е около 3 евро/кг ама това е друга тема.
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 18 Не харесвам 1
Всички знаят, че хлябът е изпечено тесто.Тестото се меси от брашно, вода и др. минимални и маловажни добавки.Преди 29 години състава на брашното беше смляна пшеница.Големият въпрос днес е: знае ли някой колко % смляна пшеница има в днешното брашно?Според заглавието пшеницата в брашното е не повече от 20%.
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 13 Не харесвам 1
До внос от ТурцияДобра идея ! И бе з това абсолютно всичко внасяме от Турция , защо да не внасяме и хляб ? То се вижда ,че от нас нищо не става ,само знаем да плямпаме ,но когато става дума за качествена работа ,хич ни няма ! Земята пустее , нито достатъчно домати произвеждаме ,нито картофи и др. ! Ако не са турците ,нашите трапези на 90 % ще останат празни защото сами не можем да произведем това което ни е необходимо ,а и от Германия не можем да внасяме защото е скъпо !
отговор Сигнализирай
9
внос от Турция
преди 6 години
Харесвам 13 Не харесвам 4
Хем качествен ,хем по-евтин !
отговор Сигнализирай
8
Дофтору
преди 6 години
Харесвам 24 Не харесвам 1
Ако толкова ви се яде хляб си купете от някъде хубаво зърно, смелете го, направете си квас, месете и печете в обикновена фурна и ще ядете нещо наистина хубаво.
отговор Сигнализирай
7
Дофтору
преди 6 години
Харесвам 27 Не харесвам 1
Даже спрях изобщо да ям хляб и тестени изделия, чувствам се прекрасно и свалих почти 10кг. Хляба го развалят още от зърното заради селектираните високодобивни сортове при които високия добив е за сметка на качеството на състава, след като го добият отнемат първо обвивката и после зародиша на зърното докато остане само талаш от който нищо не става но за да направят хляб от него се почва с добавките и набухвателите и то става чудесен на вид и цвят продукт дето по добре не го яжте. Ако толкова.....
отговор Сигнализирай
6
Хлебарка
преди 6 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
И само неграмотен човек казва "натравяне" - терминът е "отравяне"! И в цялата човешка история няма "натровен" от хляб човек!Тази М.К., да си покаже дипломата за средно образование, че висше няма!
отговор Сигнализирай
Новини