IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Традиционно, домашно, по рецепта на баба... Измамните трикове при храните


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

19
Лелко
преди 6 години
Харесвам 24 Не харесвам 6
Кучето ми не яде никакъв колбас! А вие?
отговор Сигнализирай
18
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 33 Не харесвам 23
Никой не вие виновен че купувате ментета. Например аз всичко си произвеждам а съм на 62 години. Нима аз съм по здрав и по силен че да копам садя плевя поливам бера и да гледам животни от един 25 или 40 годишен. Не не съм но не ме мързи и не гледам на работата лекото и на баницата мекото а се трудя и не чакам да ме хранят магазинерите. Яжте химията и трайте.
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 30 Не харесвам 4
"което често няма нищо общо със съдържанието му, изпълнено с консерванти и стабилизатори, но създава у купувача усещане за качество."Като западната продукция произведена за източноевропейския пазар.
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 25 Не харесвам 6
"Според организацията най-честият тип измами са подвеждащи надписи, че предлаганият продукт е традиционен, натурален, фермерски или по домашна/бабина рецепта,"Или "Произведено в ЕС".
отговор Сигнализирай
15
diable
преди 6 години
Харесвам 9 Не харесвам 5
За хляба да споделя:), най-добър е домашен и с овесени трици, за сила, като за коне:)
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 21 Не харесвам 3
Преди седмица пълнозърнестия хляб който си купих се оказа боядисан бял. Не бяха омешали хубаво боята и стояха бели петна.
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 9 Не харесвам 3
До КрайАми като е неразумно, защо търговците не фалират, защо не коригират неразумните цени, като са високи и никой няма да им купува и ще фалират, що така?
отговор Сигнализирай
12
Х
преди 6 години
Харесвам 30 Не харесвам 4
При хранителните стоки, трябва ли да има изобщо такива с ниско, средно и добро качество? Това да не са обувки или чанти или пък двигателно масло? Защо изобщо се правят компромиси и се играе със здравето на хората!
отговор Сигнализирай
11
Бат Генади
преди 6 години
Харесвам 16 Не харесвам 4
Правя хляб от жива закваска (квас) който съм си захванал от пълнозърнесто брашно. Издържа по 10тина дни и си е годен за ядене. Никога не мухлясва - сигурно щото е менте, затова.
отговор Сигнализирай
10
Край
преди 6 години
Харесвам 26 Не харесвам 2
Няма разумно обяснение защо:пълнозърнестия хляб е по-скъп от белия?кафявата нерафинирана захар е по скъпа от рафинираната?кафявия ориз е по-скъп от лющения?
отговор Сигнализирай
Новини