IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Чипсове, вафли, бисквити... Тровят ли ни с акриламид?


Обратно в новината

Коментари Коментари

7
Професор Тюхчеф
преди 5 години
Харесвам 19 Не харесвам 0
Излиза че проблемът е в алчните производители, които прегряват пържолниците , за да става по-бързо и не сменят олиото ,'за да им е по евтино. - Аз пържено не ям, но това с кафето ме притеснява, защото напоследък мнозинството по улиците сме 24 часа на ден с чашка кафе
отговор Сигнализирай
6
до 1
преди 5 години
Харесвам 10 Не харесвам 2
Какви щуротии пишеш - слагаш ги в тенджера и си ги вариш, много са готини и полезни. Но масово се предпочитат пържени. Стига безмислени писаници, аман.
отговор Сигнализирай
5
До 2
преди 5 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
Сподели какво още ти е казвала мaйка ти относно химията в храните.
отговор Сигнализирай
4
..
преди 5 години
Харесвам 18 Не харесвам 0
Чак сега ли се сещате? И само за акриламида?Колко *** ядем не е истина...
отговор Сигнализирай
3
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !!!
преди 5 години
Харесвам 15 Не харесвам 4
По данни на НСИ за периода 2009 - 2019 година в България са починали 1 185 080 души.ГЕРБ = ГЕНОЦИД
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 25 Не харесвам 5
Майка ми е в сферата на биохимията, обиколила е цял свят по различни проекти. До ден днешен на 72 я търсят за какви ли не рецензии. Всичко, написано горе в статията, ми го повтаря от 30 години. Знам го от дете, иначе казано. Особено при пържена, печене на скара- това са канцерогени. Не ме разбирайте погрешно, и на скара пека, и пържа, но имам едно на ум. Нищо ново под слънцето. Ние сме известен с това, че ядем канцерогенни храни, които самите ние си правим такива. Неслучайно умираме рано, рано.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 9 Не харесвам 15
И картофи ли вече в тая *** не можем да ядем! Скаппана държава нещо в нея не работи!
отговор Сигнализирай