IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

За Нова година: На кръчма двойно по-скъпо от трапезата у дома


Обратно в новината

Коментари Коментари

52
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 27 Не харесвам 3
Един ден "иху" и после целия януари "тихо", айде мерси мога и без ресторант, не ме е засърбяло да давам 500 лева за една вечер, на койта са му излишни да отива, ще му ги вземат веднага!
отговор Сигнализирай
51
4444
преди 5 години
Харесвам 5 Не харесвам 14
То няма логика в къщи да е по скъпо отколкото на заведение. И кво да правя в къщи. Нали е празник. По добре е сред хората. Хайде вече спрете се с тея ***... прави статии
отговор Сигнализирай
50
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 11 Не харесвам 6
На кръчми и ресторанти не ходя от 7 години. От тогава спрях алкохола и предпочитам еротични клубове , "масажи" и т. на.
отговор Сигнализирай
49
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 27 Не харесвам 0
Защо пък в къщи да си режа трушия и какво лошо има в туршията! Напротив, всяка година сме си в къщи и правим страхотна трапеза, купуваме си неща които по принцип не си позволяваме, все пак един ден е Нова година! Правим различни специалитети! А пък и нека някой да отрече, че има нещо по-вкусно от домашни сърми и тънко нарязана домашна сланина :)) в ресторант ще ви дадат отмразена пържола със сухо кебапче и шишче с гарнитура картофено пюре, е добър апетит на тези които ще го ядат!
отговор Сигнализирай
48
Не разбрахте ли, че
преди 5 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
за работещия-беден, всичко тук е скъпо ?!
отговор Сигнализирай
47
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
До Rileу RasmusenДобър избор. Кой модел на Патек ти е обещал?
отговор Сигнализирай
46
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 2 Не харесвам 1
До Анонимен 45Явно отдавна не си посещавал курорти или заведения по Нова година. Пълно е със всякакъв народ: студенти, семейства с малки деца, нормални бачкатори, офис плъхове, хора с бизнеси, хора с компания от чужденци и пр и пр.
отговор Сигнализирай
45
Ужас
преди 5 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
Миналата година бяхме 5 двойки на ресторант в София. Безумни пари. Вярно, стана парти, но цените са високи за качеството. Затова тази година всеки си е на домашно, после отиваме на клуб. Входа е 50лв, спрямо 10 стандартно, но поне ще пие всеки каквото и колкото реши. Нормално е да взимат повече пари, при положение, че работят на празник. А вкъщи ще си нарежа мезета и туршия, даже няма и да готвим. Не е идеята да се плюска като прасе.
отговор Сигнализирай
44
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 19 Не харесвам 4
Българина е беден! Скъпите хотели се пълнят от тези 5%, които ни крадат цяла година, това са тези бизнесмени, които ни продават храна и продукти двойно по-скъпи от Европа! Това са също бизнесмени, които са плащали мизерни заплати на българина цяла година!От там е недоумението и парадокса, че в тази бедна държава, едни плащат 2000 лева за 3 дена а други се чудят как да преживеят до заплата!
отговор Сигнализирай
43
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 18 Не харесвам 1
Даденото в статията меню е като от Балкантурист от 1982: пилешко/свинско с "гъбен" сос, "редена" салата с евтино сирене, "черни" маслини от най-евтините и клонче магданоз за "украса", сухи мезета микс (разбирай, най-евтиния салам и кашкавал който е намерил хотелиера, ресторантьора) и евтини постни манджи. "Шампанско" - то разбира се не е никакво шампанско а имитация, която е само за да изгърми тапата (тип Искра). Видите ли такова "меню" бягайте надалеч. Хубавите менюта изглеждат различно.
отговор Сигнализирай
Новини