IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Суджуци, пастърма онлайн, но има ли гаранция за качеството?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

48
ХФ
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
"Сигнали за продажби в интернет на месо постъпват и в Агенцията"Никой нормален потребител няма да се занимава да подава сигнали.Предимство на домашно приготвенето - по-истински продукт с по-малко консерванти. Недостатък - неясни хигиенни условия, начин на приготвяне /особенно когато човека не го приготвя за себе си/. При производителите малко или много има ред, спазват се определени санитарни условия.Оптимален вариант - отделяш си 1 ден, купуваш месо, смилаш си го, подправяш, пълниш и сушиш.
отговор Сигнализирай
47
баба мара
преди 5 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
ние нямаме зъби за подобни деликатеси
отговор Сигнализирай
46
МУНЧО
преди 5 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Има гаранция- обажда се депутат от ГЕРБ и иска суджук за бащицата- и всичко е точно!
отговор Сигнализирай
45
човек
преди 5 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Преди години бях за няколко месеца в Бейрут, в Ливан.Та там намерих в дюнерджийниците ливански дюнер със суджук.Викам си бегай бе, ще ти ям това дърво - от България спомените ми за суджук когато съм ял бяха все такива. Луканката беше много по-мека и се дъвчеше лесно, а суджука може да ти счупи някой зъб.А дюнерджията ми вика, господине, ако не ви хареса ви връщам парите!Хапнах го, и да ви кажа, на две три хапки го изядох!Толкова мек, вкусен и ароматен суджук ядох за пръв и последен път!!!
отговор Сигнализирай
44
Пфф
преди 5 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
Гаранция за качеството на пътища, инфраструктура, управление на държава само от суджук пашата търсете!
отговор Сигнализирай
43
Анонимен
преди 5 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
И това ли ще се облага с данъци?Още малко и на гостите поканени на домашни софри ще искат да им се издава касови бележки!
отговор Сигнализирай
42
Тран Жоро
преди 5 години
Харесвам 3 Не харесвам 4
По Правило т.н. луканки, суджуци и производни се правят от отпадъците на транжорните - жили, мас, смлени кокали, хрущял, кожа и копита. Всичко се смила, вари, осолява и подправя и се добавят оцветители и консерванти. Може и между 5 - 8 процента месо, да не е съвсем без хич.
отговор Сигнализирай
41
Спи града
преди 5 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
Добре, че оная корумпирана БАБХ бди за всичко и изобщо не ни набутаха скумрия с гли.сти, пилешко със салмонела, салами с незнам си кво от Австрия и 20 годишно месо.Но нали ги вкарват герберски *** - за тях може!
отговор Сигнализирай
40
и ко?
преди 5 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
Поръчкова статия. Ще рече, че някой контролира качеството на продаваните луканки в магазините. Купувам беля вътре червено брат ако го стиснеш мас потича и масло ли там каквото са ползвали за слепка. Ужас направо отврат 50% мазнотии а искат по 20-30лв. на кило като че ли не знам от какво месо го правят. Вече изобщо не ги и сушат, пълнят и пращат, колкото изсъхне в камиона по пътя и после малко в склада на магазина и айде на витрината. Пожар
отговор Сигнализирай
39
Ванката
преди 5 години
Харесвам 1 Не харесвам 5
Домашни, ама друг път - купуват ги от магазина и ги препродават в нета като домашни.
отговор Сигнализирай
Новини