IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Свинското поскъпна рекордно, ядем с 50% по-скъпа пържола


Обратно в новината

Коментари Коментари

175
Средногорец
преди 4 години
Харесвам 2 Не харесвам 2
До До 174 средногорецНе, не си ме разбрал правилно!Чети пак и пак смятай.
отговор Сигнализирай
174
Средногорец
преди 4 години
Харесвам 1 Не харесвам 2
До До 168 дЯл ли си горещ хляб с масло, чубрица и сирене?Ям да, купувам си от пекарната.Чубрица си садя, сирене купувам от мандра със собствено стадо.
отговор Сигнализирай
173
До 174 средногорец
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
Казваш, че ядете между 22,5 и 25 кг свинско на човек на месец. Правилно ли те разбрах?
отговор Сигнализирай
172
Средногорец
преди 4 години
Харесвам 1 Не харесвам 4
До Анонимен 173Пък ние се пукаме от ядене.Както писах по-долу и прасе гледаме и кокошки и две ниви имаме и заплатите ни са хубави и рента взимаме пък ти яж супи със застройка.
отговор Сигнализирай
171
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Продължение от 173Ако имаме допълнително хляб - замразяваме го или го печем за да стане на сухар. Гледаме да ядем български ябълки, а също така и туршии. Рядко си позволяваме някой пресен зеленчук, защото доматите и краставиците не растат през зимата. Най- жалкото е, че хлябът, месото, млечните продукти, зеленчуците поскъпват. Хора, когато пазарувате, ценете храната, която купувате, изяждайте яденето в СЪЩИЯ ден, ако не можете- взимайте за работа. Гледайте да не изхвърляте храна.
отговор Сигнализирай
170
До 168 д
преди 4 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
Нищо не помниш.Хлябът го докарваха в магазина и се изкупуваше веднага. Пак докарваха и пак се изкупуваше. На практика всички успяваха да си купят хляб, а проблемът беше, че всички искаха да си купят горещ хляб, който да изядат веднага, а за после купуваха и втори и трети хляб, според хората в семейството. Никога не сме оставали без хляб, но сега горещ хляб не можеш да си купиш, а този от домашните хлебопекарни е със съвсем друг вкус. Ял ли си горещ хляб с масло, чубрица и сирене?
отговор Сигнализирай
169
До 168 д
преди 4 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Нищо не помниш.Хлябът го докарваха в магазина и се изкупуваше веднага. Пак докарваха и пак се изкупуваше. На практика всички успяваха да си купят хляб, а проблемът беше, че всички искаха да си купят горещ хляб, който да изядат веднага, а за после купуваха и втори и трети хляб, според хората в семейството. Никога не сме оставали без хляб, но сега горещ хляб не можеш да си купиш, а този от домашните хлебопекарни е със съвсем друг вкус. Ял ли си горещ хляб с масло, чубрица и сирене?
отговор Сигнализирай
168
Средногорец
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
До Анонимен 169Един нормален човек яде между 4 и 10 кг свинско на месец.Само да ти кажа, че всяка година гледаме прасе и ги колим около 180-200кг живо тегло. 4 човека сме и имаме месо от декември до ноември, а някога сланината не можем и да я изядем.Тия сметки за 4-те кг свинско на месец на човек не знам как ти се получават пък за 10 да не говорим.
отговор Сигнализирай
167
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 10 Не харесвам 1
С моята половинка си позволяваме да купуваме и готвим свинско и пилешко месо едва 2 пъти седмично. Два дни от седмицата си позволяваме постни яденета, а останалите дни - понякога зеленчукова супа със застройка (кисело мляко и яйце), аламинути със сирене и яйца. Кашкавал не можем да си позволим, понеже е скъп. Съпругата ми ме кара и да си нося храна и в работата, за да може да се изяде храната и да не се разваля. Сготвена храна от магазините е скъпа и е на малки порции, по- добре е домашната.
отговор Сигнализирай
166
До 168 д
преди 4 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
Нищо не помниш. След 1980 година имаше три вида заводски хляб - типов по 15 ст, Добруджа по 26 ст. и бял по 35 ст. После се появи и ръчен бял хляб по 48 ст. Преди да се появи заводският хляб имаше фурни с цени на ръчния хляб като на заводския.
отговор Сигнализирай
Новини