IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Домашната лютеница по-скъпа от миналата година - с 60 ст. за бурканче


Обратно в новината

Коментари Коментари

15
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 4 Не харесвам 6
Абе аграри, колко пъти да ви казвам, "пипер" не е българска дума. Чушка е българската. *** то верно по Варна сте все гагаузи
отговор Сигнализирай
14
мдаа
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 3
Като си помисля колко бавно се прави и колко бързо се яде, изобщо не ми се захваща. Това е като пържените тиквички бавно стават бързо свършват
отговор Сигнализирай
13
До Варненец
преди 4 години
Харесвам 1 Не харесвам 3
Вземи се поограмоти малко, виж произхода на думите, на бързо ще си оправиш аграрния диалект
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
До ВарненецВече няма значение, дали ще се наричат чушки или пипер. Това е като с боба и фасула. Чушките и фасулът са с произход Централна и Латинска Америка. Преди ги е нямало в Европа. В Европа е имало черен пипер (внос от Индия) и бакла (= боб). Затова е по правилно сегашните пиперки да са чушки, а бобът да е фасул. Но вече никой не прави разлика.
отговор Сигнализирай
11
Факт
преди 4 години
Харесвам 7 Не харесвам 1
Да направиш собствена лютеница си струва само ако имаш достъп до евтина/безплатна суровина,свободно време и/или си фен на истинската храна.Също ако приемаш това занимание като забавление(в което също има смисъл).Иначе това,което се продава за лютеница в 95% от случаите НЕ е такава въобще,а в останалите 5% се доближава,но си е доста скъпа.
отговор Сигнализирай
10
Христо Христов
преди 4 години
Харесвам 6 Не харесвам 4
Демек, поскъпване на цените с 33%.Колко казва пропагандата на тиквата, че са се вдигнали заплатите?
отговор Сигнализирай
9
???
преди 4 години
Харесвам 5 Не харесвам 10
Кой ти има време за такива чудеса.Вкусно е ,ама да се заробиш дни наред над една тава.Българинът живее за да плю**ска и пие.По- добре да учи и да се усъвършенства, вместо да се вживява толкова в едни манджи, защото после реве ,че е ниско платен и няма работа.Лютеници ,буркани, наденици и т.н., часове и дни наред труд ,само за едното ядене-луда работа.
отговор Сигнализирай
8
Стоянка
преди 4 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
Аз всякой месец бъркам лютеницата около 15 то число, има за около 5 дена. Койт иска бес пари да заповяда
отговор Сигнализирай
7
az
преди 4 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
цената е същата като миналата година( ако не броим труда - безплатно) - всичко е от градината , единствено олио + подправки са от магазина . Ако се опитвате с купени/пластмасови домати да направите лютеница , да знаете ,че няма да се получи .
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
По-скъпо е за тези които купуват продуктите за лютеницата, за тези които сами си ги отглеждат гърбенето си е същото.
отговор Сигнализирай