IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Кои са най-вредните и често консумирани храни в България?


Обратно в новината

Коментари Коментари

123
анонимна
преди 3 години
Харесвам 20 Не харесвам 1
Има верни неща, но какво ни остава - да идем всички на село да си отглеждаме сами храната? В този забързан живот кога време да си приготвяме сами здравословна храна, без полуфабрикати? А между другото вечни хора няма, даже сред тия, дето спазват всякакви такива съвети и се тормозят цял живот с ограничения. Аз не съм чула досега като интервюират някой столетник, да е казал: "Аз цял живот избягвам захар, брашно, сланина и т.н." - напротив, обикновено си позволяват от всичко.
отговор Сигнализирай
122
undertaker
преди 3 години
Харесвам 2 Не харесвам 3
До Deep Zone 157Бравос! Един ден като се озовеш при мен (дано да е чак след много години) ще си запазен и без грима.
отговор Сигнализирай
121
11
преди 3 години
Харесвам 5 Не харесвам 2
До До 145Яяяяя, още един неграмотен Мисир се е излюпил!
отговор Сигнализирай
120
наздраве
преди 3 години
Харесвам 6 Не харесвам 3
В България повечето пият всяка вечер по 200-300 до 400 домашна ракия която е 50-55 % което се равнява на една бутилка по лек алкохол ето това определено не здравословно.
отговор Сигнализирай
119
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 14 Не харесвам 3
Сланината не е вредна, а Полезна. В нормални количества, разбира се.Тя е склад с най-полезни в-ва, минетали и витамини, склад за гладни времена.Подобни продукти са яйцата и семената или ядки - складове за започване на нов живот.
отговор Сигнализирай
118
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 12 Не харесвам 2
А като са толкова вредни,защо не забраните производството им?А скъпите колбаси по-малко вредни ли са?Защото сме чували как малотрайни колбаси и меса,дори развалени,се връщат обратно в цеховете,където след термична обработка при висока температура се превръщат в салами и луканки с дълъг период на годност.Затова не чудете защо понякога луканката мирише на ***.о по
отговор Сигнализирай
117
До Deep Zone
преди 3 години
Харесвам 9 Не харесвам 2
Черен шоколад на Линдт-85% ,пробвай го той е полезен!Естественно в нормално количество ,не наведнъж!
отговор Сигнализирай
116
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 14 Не харесвам 2
е то не остана за ядене
отговор Сигнализирай
115
До 150-ааа
преди 3 години
Харесвам 8 Не харесвам 2
Не е глупав този който не може да чете,а онзи който смята че всичко което прочита е истина ! Казал го е умен човек нобелист! Чети ПРОЦЕНТИТЕ момче -Яйца 5%,другото е меланж,олио 3%-другото е рапично,вцветители ?без консерванти а издържа 1 година-Е 385 калциев диамин тетраацетат!-това е Лесьор една от най ,,чистите и скъпи на пазара! За ,,Краси" и подобни ,да не говорим.Не може яйца да траят година!!!
отговор Сигнализирай
114
Deep Zone
преди 3 години
Харесвам 7 Не харесвам 13
Прекрасна статия, преди три години спрях изцяло 13 от тези ***, които сте изброили и се чувствам много по-добре. Само минерална вода, плодове и зеленчуци и един-два пъти в седмицата месо от проверени източници (или био). За съжаление, трябват много здрави нерви, за да не се изкушавате. Сега се боря да сведа до минимум последните два неща, които ме тормозят от време на време- пици (тесто) и сладко (шоколад и сладолед). Сутрин вместо кафе- фреш и закуска от кисело мляко и плодове. Дерзайте!
отговор Сигнализирай