IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Кои са най-вредните и често консумирани храни в България?


Обратно в новината

Коментари Коментари

73
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 9 Не харесвам 2
Мой познат работи на Дунав мост. Той ми каза, че всеки ден в страната влизат по 6-10 ТИР камиона, натоварени с кокоши крака. Такива да се продават не съм виждал и те явно влизат в "пилешките" колбаси. Няма начин през другите гранични пунктове да не влизат още камиони с такава стока.
отговор Сигнализирай
72
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 5 Не харесвам 2
Аз си въдя три прасета в хола и нямам проблем с качеството на месото.
отговор Сигнализирай
71
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 6 Не харесвам 4
Тази статия е Голяма измама.Такива неща можете да напишете за всеки хранителен продукт.
отговор Сигнализирай
70
ОТ 64 до 84до 64
преди 3 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
Видимо си прав...отказах се рано(,но като си ходя на село лятото ,то гледам единият комшия има оранжерия и изкарва хубав домат ,крастовици ,чушки добри ...другият комшият труди се ,потят с жената в градината ...но нямат оранжерия и резултата е среден някак си ... Аз трябва да си вземе орнанжерия за да отгледам 30-40 кг хубав домат за салата за лятото ...НЕРЕНТАБИЛНО Е някак си ..Аз реших да си купувам от хората ...но не е като да си откъснеш домат от градината си ...
отговор Сигнализирай
69
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 5 Не харесвам 2
До АнонименЗначи толкова сте ги събирали :) Няма как да ги събираш всеки ден и пак да ти ядат листата. Значи не сте ги събирали като хоата, оставяли сте големи буболечки, които след вас почват да се хранят с листата. Ако ги събираш внимателно и оглеждаш добре за буболечки - става, повярвай ми :) Затова ти казах преди да напече слънцето, защото тогава седят отгоре, като напече, влизат под листата и не ги виждаш. И като вървиш и ги събаряш на земята. След като минеш, те пак се качват и ядат. :)
отговор Сигнализирай
68
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 4 Не харесвам 2
Ориза се слепва от преваряване
отговор Сигнализирай
67
tanasis
преди 3 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
Ами то кво остана за ядене ?!
отговор Сигнализирай
66
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 8 Не харесвам 2
Ориза бил калоричен - грешка. Нишестето което се отделя при миенето на ориз, то е калорично. Ако го измиеш хубаво (поне 7-8 пъти) докато остане бистра вода - няма проблеми да ядеш постоянно ориз. Ако не го измиеш добре и нишестето го сготвиш - ориза се слепва и тогава е калоричен. Слепва или става на каша, точно от нишестето. Мие се поне 7-8 пъти с хладка вода за да се премахне въпросното нишесте.
отговор Сигнализирай
65
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 4 Не харесвам 2
До АнонименДа, събирам ги. Ходя по редовете между растенията и ги събирам на ръка, в бурканче :) Това сутрин, като се вдигне росата и преди да напече слънцето. Не ги пръскам с препарати. :) Не знам дали съм терминатор, но ми отнема време, което после се заплаща в продукция, с която се храня и изкарвам спокойно зимата. За храна не се притеснявам, ако продължавам да работя така в градината - от глад няма да умра. Поне това ми е ясно :)
отговор Сигнализирай
64
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 9 Не харесвам 0
до 86Искаш да кажеш, че събираш колорадските бръмбари на ръка? И го избиваш до крак, без преперати??? Ее, ти си терминатор
отговор Сигнализирай