IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Емил Коларов: Мерките в бранша са "бавна смърт"


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

6
Мен
преди 3 години
Харесвам 6 Не харесвам 7
До АнонименАко не може да направиш разлика между хранителен магазин и заведение, значи си за един специален вид училища, където обучават хора дето са на акъл дете на 3 години...
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 5 Не харесвам 10
Напълно прави са хората да протестират. Абсолютни неадекватници са НОЩ. Пари за обезщетения на бизнеса има, но са предназначени за шкафчето. Какво правим?
отговор Сигнализирай
4
до протестърите
преди 3 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
КАТО НЕ ИСКАТ ДА ОТВАРЯТ, ако искат и много им здраве и без това в последните години по заведенията, а аз много ходех преди, и те така си направиха и сервирането и приготвянето на храна и напитките са много лоши
отговор Сигнализирай
3
Ресторантьор
преди 3 години
Харесвам 5 Не харесвам 5
Имало и разумни ресторантьори да видят че всичко е политиканстване на техен гръб.С нищо не помага това отваряне затваряне...........Аз също няма да отваря на 1 ви април по простата причина че съм загрижен за здравето на клиентите си които повечето са постаянни се познаваме.
отговор Сигнализирай
2
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 9 Не харесвам 3
Хич и не отваряйте,от както не работите се видях у пари.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 8 Не харесвам 12
В Кауфланд блъсканицата е невъзможна. Там и въшки си лепваш от нищото. Ама кръчмите са "опасни". Всичко е един голям цирк. Без грам логика.
отговор Сигнализирай
Новини