IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Лекар съветва: Не купувайте нарязан хляб, разваля се бързо


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

33
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
До Венелин В Била има един много вкусен хляб, казва се "сомун" и е на цена 1.49 (ако е на промоция, е още по-евтин). Опитай го.
отговор Сигнализирай
32
Венелин
преди 3 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
За съжаление в Германия ядох в пъти по вкусен хляб отколкото в Бългрия. Защо е така заради самото брашно кето е много качествено. Тук слагат примеси,откровени *** и не става вкъсен хляба. Изключение са веригите Кауфланд и Лидъл където има багети и са като немските но са на цена около 2 лв.
отговор Сигнализирай
31
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Да бе ще режа, после кой ще чисти трохите.
отговор Сигнализирай
30
дедовия
преди 3 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Нарязания хляб се слага в хладилника и при температура 4.5-6 градуса не хваща мухъл поне 2 седмици.
отговор Сигнализирай
29
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
До 20 -тия"Родопчанка", "Жълтуша", "Върбина", "Борино", "Йовчеви", "Кехайови"..това са само по-големите и известни марки, знам още няколко, по-малки. Отделно бабите на село, от които можеш да вземеш и подквасиш. Дано сега като ги спомена с хубаво, не вземат да развалят качеството!
отговор Сигнализирай
28
Глупости
преди 3 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Някои тук са писали че истинския хляб се развалял бързо! Пълни глупости. Истински хляб направен без мая и "подобрители", а с естествена закваска, издържа и с дни без хладилник а само в хартиен плик без да си развали вкуса. И с хрупкава коричка. А ако го сложите веднага в камерата и след седмици ще имате прекрасен хляб след размразяването му. Но такъв не се намира лесно у нас.
отговор Сигнализирай
27
до 39
преди 3 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Р-я-з-а-н хляб е е вече забранена дума по новговор от Оруел. Дори в статия за такъв хляб! Засрамете се бе модератори. Пълни ......сте!
отговор Сигнализирай
26
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
В България хляб няма отдавна. *** или нерязан.
отговор Сигнализирай
25
Асан
преди 3 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
А нарязано филе Елена да купувам ли :)))
отговор Сигнализирай
24
Ямболски цървул
преди 3 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
Хлябът,ако е подквасен и стои на топло е нормално да получи синя плесен.Този лекар е открил топлата вода!Бе з значение дали е нарязан!
отговор Сигнализирай
Новини