IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

БАБХ: Ако има насекомо в храната, търсете името му на латински


Обратно в новината

Коментари Коментари

78
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 0
За да се подобри климата на планетата ЕС обмисля да разреши влагане на храна втора употреба на прах в храните. Така няма да има нужда и от пречиствателни станции.
отговор Сигнализирай
77
Хихи
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 2
Защо, ще информират за насекоми в храната на латински език а не на български- за да не може да го разбере всеки ли???
отговор Сигнализирай
76
Питащ
преди 1 година
Харесвам 35 Не харесвам 3
Кога БАБХ ще се произнесе за продаващите се в големите вериги "ПРЯСНО ОХЛАДЕНО МЕСО" с произход Испания, Франция, Белгия и др от ЕС? Как месото пристига от там като прясно? Как месо след замразяване 15-20 години става прясно на витрината? Какви меса (ако въобще има) се влагат в колбасите? Въпроси и въпроси......,без отговори...!
отговор Сигнализирай
75
Либерал
преди 1 година
Харесвам 29 Не харесвам 3
Есента суших ябълки и круши във фурната. Вкусни са. Сега чакам лятото - ще суша мухи. Особено зелените - най-хранителни са. Аз вярвам на нашите западни вождове и учители.
отговор Сигнализирай
74
Мисля
преди 1 година
Харесвам 20 Не харесвам 0
В България си ги ядем отдавна. Е 120 е "естествен оцветител" от насекоми. Слага се в саламите и мнооого други храни.Червения оцветител E120 Кармин може да се срещне в състава на много продукти. Малко хора знаят, че това не е синтетична добавка, а натурално вещество, получено по интересен начин.
отговор Сигнализирай
73
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 32 Не харесвам 3
До 66 Разбира ти главата , колкото *** от кладенчова вода. По времето на Живков колбасите бяха от истинско месо. Само последните години прибавяха по малко соя. А кренвиршите - само от телешко. Няма вече такъв вкус - дори от най-скъпите, които се предлагат сега. За сведение: майка, мир на праха й, работеше в месокомбинат.
отговор Сигнализирай
72
Кака Мара
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 0
Няма защо да си правим този труд! Просто заведенията да вписват в менюто на латински хвърчащите и лазещи "хранителни добавки".Пък ако може да добавят енергийна стойност и показатели за консуматора.
отговор Сигнализирай
71
Възмутен
преди 1 година
Харесвам 40 Не харесвам 2
"Българска агенция по безопасност на храните"-колко хубаво звучи някой да се грижи за това, което ядем! Да, ама не! Кой допусна да ядем млечни и месни продукти съдържащи какво ли не! Сирене и кашкавал без мляко, а с палма, нишесте, вода, сол и какво ли не ! Колбаси, кренвирши и др. със състав всичко друго, но не и месо! Писна ми в България да има толкова агенции, институти, комитети и др. пълни с чиновници на държавна ясла и действащи като странични наблюдатели!
отговор Сигнализирай
70
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 20 Не харесвам 0
. . . Миналата седмица проверка показа, че брашно от щурци вече се е появило по рафтовете на супермаркетите в Румъния. . . . . . . БИВА ЛИ ДА СТЕ ТОЛКОВА ОПРОСТЯЛИ? НАЛИ ТРЯБВАЦДА СЕ ТЕСТВА НЯКЪДЕ! ПРОСТО СЕ ЧУДЯ, ЧЕ НЕ Е В БЪЛГАРИЯ!
отговор Сигнализирай
69
Ядрен Вампир Z
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 1
Бе кой чете етикета бе
отговор Сигнализирай