IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Производител: Търговски обекти пръскат агнешкото със спрей за свеж вид


Обратно в новината

Коментари Коментари

31
Сталин
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 7
швааб ви го каза , до 2030г няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи.
отговор Сигнализирай
30
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 7
Топчо,Абе и тук си има хубавко агнешко,въпросът е да го нацелиш!По веригите пускат ако не родно,то поне румънско или македонско което по нищо не отстъпва на нашето!
отговор Сигнализирай
29
Топчо
преди 1 година
Харесвам 26 Не харесвам 2
Всяка година майка ми носи агнешко от Гърция внос от БГ. По-евтино, вкусно и няма нищо общо с купеното от тук. Парадокс..Истината е, че ядем храна, която се пуска от самолет на държави от 3-тия свят. Да ви е сладко и наздраве!
отговор Сигнализирай
28
До 24
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 2
10-11 килограма агне е прекалено малко,при 50% рандеман това означава 20-тина килограма животинче,най доброто е 15-16 килограма или около 30 килограма живо тегло,но все пак всичко е въпрос на вкус!
отговор Сигнализирай
27
хи-хи-хииииии...
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 1
До Анонимен 24 От 11 килограмово агне, като го изпечеш ще отбереш има-няма 2-3 килца месце!
отговор Сигнализирай
26
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 5
Агнешкото и най вече съветите тоя да си ги държи за себе си,купувайте македонско а защо не и ново зеландско агнешко,тия самозабрави ли се тарикати трябва да бъдат унищожени!Не може килограм агнешко предна четвъртина да струва в Германия 18-19 лева във веригите а тия тарикати да търсят 12 лева живо тегло на своя продукт!
отговор Сигнализирай
25
До 22
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 4
Мирише овцата. Агнето не. По магазините продават овце. А по-крехко месо от френски агнешки рак трудно. Освен някой аржентински рибай или японско говеждо.
отговор Сигнализирай
24
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 9
Като ми заговорят за разни овце по 20кг и ми ги наричат агнета, ми се повдига... Агне само до 11кг. Котлетчета с провансалски билки, останалото на пещ. И хубава дроб сарма. Да не се възгордяват по селата, че точно там ядат по 20-30кг овце и им викат агнета.... За Великден цяло агне от отбрана ферма 11кг на пещ на вилата с готини гости.
отговор Сигнализирай
23
Стига глупости
преди 1 година
Харесвам 17 Не харесвам 4
Защо нашите митничари не ни дават да си купуваме месо от Македония??? Аз си купих от Делчево една агнешка плешка по 11 лв кг, ама съвсем прясно и качествено. На границата искаха да ми го конфискуват и то нашите митничари, имало опасност от болеси??? Ха-ха-ха. Добре, че видях там един мой пациент-митничар, та ме пуснаха, все едно кой знае каква услуга са ми направили. Значи да ядем размразени вносни ***, представени за прясни и да се откажем от хубаво прясно месо от пасищни агнета, така ли?
отговор Сигнализирай
22
анонимен келеш
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 10
Кво му харесвате на Агнешкото направо не мога да разбера?Традиции,мрадиции,ми то мирише бе и отделно е с много мазнотии.Вкъщи аз един път в годината и то не всяка година опитвам и никой друг не пипа.Яко риби и телешките стекове:):):):)За Гергьовден винаги пържен Калкан:):):)
отговор Сигнализирай