IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

В магазина: Няма такъв термин "прясно размразено"


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

30
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 0
До До 12 E то има не само буългарски кремвирши на пазара.. защо да не купуваме??
отговор Сигнализирай
29
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 0
Веднъж замразено месото, структурата му се изменя тотално, да неговорим колко бактерии и др умират. Питайте Гордън Рамзи да ви обясни за размразеното месо и разликат във вкуса
отговор Сигнализирай
28
До 12
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 1
Извинавам се, но балъ4ета да купуват кренвирши останаха ли? В кренвирша има всичко, но не и месо! Кокали, жили, сланина, обрезки, пълнители и вода....
отговор Сигнализирай
27
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 0
Това е термин за ресторантите
отговор Сигнализирай
26
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 0
Аз само ще кажа, че си купих месо за печене, почти не сложих вода в тавата, а по време на печенето тавата преля. Оставям изводите на вас, какво е имало в месото.
отговор Сигнализирай
25
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 7
Кажи им то Шишо щот бугараците са си тапаци
отговор Сигнализирай
24
чети внимателно
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 0
Наивно да се чете наливно.
отговор Сигнализирай
23
чети внимателно
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 0
"Има некачествено вино" . Точно от такова вино менте мой познат припадна след изпиването на 2 чаши. Спешните медици и лекарите в болницата го спасиха. В търговския обект (склад) продължават да продават от същото наивно еФтино вино. Кой ще промени това, като всички по веригата прибират едни пари?!
отговор Сигнализирай
22
Шишо
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 2
Месото което се продава в големите вериги най-често е с произход Испания, Германия, Белгия. Пристига с поне 21 дни технологичен срок на годност. С какво е третирано, и дали е прясно е друга тема. Колбасите, най-вече малотрайните варено-пушени (кренвирши, лионски, македонки, биренки и пр.) и трайните варено-пушени (шпек, луканков колбас и пр.) се произвеждат от замразените отпадъчни меса на ЕС (говеждо от стари крави и бици, свинско от *** майки и бракувани нерези).
отговор Сигнализирай
21
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 2
В БГ ПРЯСНО МЕСО КОЙ ДА ГО ОТГЛЕДА ЕМИЛИ ТРОТИНЕТКАТА ЛИ?
отговор Сигнализирай
Новини