IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Къде можем да си купим сирене за 12,90 лв/кг и кашкавал за 15,90 лв/кг?


Обратно в новината

Коментари Коментари

81
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
Това са търговски трикове.И тези схеми ще излязат наяве.Това със сигурност не е същото качество.
отговор Сигнализирай
80
Селски Бек
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 0
Кило сирене се прави от 6-8 литра мляко.Кило кашкавал средно около 10 литра мляко.Кило Пармезан средно от около 20 литра мляко,но трябва да зрее поне 12 месеца,за добър и качествен Пармезан се смята този който е зрял над 24 месеца.Абе българино????..Ти няма ли най-сетне да си вдигнеш потурите,да се изправиш и обърнеш,и да удариш комунистичрсткият душманин в суратя? Разгониха ти синовете,продадоха ти дъщерите,взеха на дядо ти нивите,взеха ти пенсията,и ти все още си оставаш надупен! Робия до шия!
отговор Сигнализирай
79
Джо
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 3
тези държавни магазини са една схема на пеевски да източва държавата. не се накраде този човек! и си мисли че възмездие няма да има (!?)
отговор Сигнализирай
78
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 4
По соца нямаше сирене правено само от вода,желатин и трансглутаминаза без грам мляко, кашкавалени заготовки идващи от вън с неясни съставки,преработени тук и пуснати в магазините с етикет "Кашкавал от краве мляко".
отговор Сигнализирай
77
Луди ли сте?
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 3
Читави сирене 8-9 лв.В Лидъл.Беше 11 лв. но го намалиха , след като залежа по рафтовете.И повече ще падне.....
отговор Сигнализирай
76
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 1
Ясно, в село Дивотино, Пернишко имат фирмен магазин. Все едно в Кюстендил да отворят магазин за череши по 30 лева килото.
отговор Сигнализирай
75
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 4
Ще кажа на всички които четат такива статии,не се подреждат.Купих от кашкавал на Ел Би от фирмения им магази в София на пазара Димитър Петков.Кашкавала се разтече и изтече на едни принцеси ,на вкус беше отвратителен ,леко кисела жилка ,бъркан е с кой знае какво ,мисля палмови мазнини ...Правят го явно на партиди и тези с ниските цени са тотал щета като качество,не се лъжетв
отговор Сигнализирай
74
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 4
Защо не е жив моя дядо.Спомням си как ругаеше празните магазини през соца и огромната му носталгия по препълнените бакалии преди 1944год.Казваше,че всичко друго може да си произведе ,но му липсваха прекрасните маслини и фурми.Тъй,че не се изхвърляйте носталгиците по соца.
отговор Сигнализирай
73
Производител
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 1
Абе то не става така тая работа , не може хората да са се разбрали за едни цени а тоя видиш ли щото е много специален да подбива ! Ще сезираме КПК !
отговор Сигнализирай
72
Някой към 74
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 0
Въпреки всичко няма да забравя кога цялото село деца чакахме пред пекарната палетите със хляб и играхме и се смяхме и когато вземем хляба го изяждах бързо защото беше толкова вкусен, че просто друг вариант нямаше ядеш и ревеш както се казва хахаха с чубрица и домашен сочен домат вкус който не съм опитвала от поне към 15 години и т.н.... Във всяко нещо и навсякъде и по всяко време си има хубаво и лошо, че дори и хората. Въпроса е дали имаш възможност да имаш селекция от най-доброто от всичко това
отговор Сигнализирай