IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

521
завист и злоба
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 11
Селските ***, мързеливите неудачници и изкукалите пенсионери ореваха форума !!!
отговор Сигнализирай
520
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 1
А чистачките и портиерите кога ще почнат да ни поучават?
отговор Сигнализирай
519
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 3
Готвачи да дават акъл! Доживяхме :(
отговор Сигнализирай
518
Случаен минувач
преди 1 година
Харесвам 25 Не харесвам 3
Всеки скараджия - ШЕФ.
отговор Сигнализирай
517
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 18 Не харесвам 3
Ей, кога си изгори цървулите, та стана гражданин? Нагъл псевдо-готвач, сигурно и ти така правиш, след като защитаваш нагледците.
отговор Сигнализирай
516
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 26 Не харесвам 3
За всички дървени философи, обяснаващи как "така било в скъпите ресторанти". ГЛУПОСТИ на търкалета !!!Първо, нито един ресторант със звезди на Мишелин няма да сервира на клиент половин кило пържола ! Порците са миниатюрни, защотомсе очаква клиента да поръча минимум 3 степенно меню, често 7 степенно. Второ цени на 100гр. са нормални за пиците на парче и закусвалните в Италия. В ресторантите, още повече класните такива, цената винаги е на порция.
отговор Сигнализирай
515
От една порода
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 1
пишман-клиентите и шеф Петрофффф!
отговор Сигнализирай
514
До Анонимен 529
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 1
Със сигурност е закръгляно! После, щом ще е толкова скъпо и специално и обявяват цена на 100 гр., да продават на грам и да теглят пред клиента, ама няма да го направят.
отговор Сигнализирай
513
Е
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 2
Шефчена Петров, Ангелов, Шишков казано ви бе право в очите. И оная изрусената, даже не помня името и. Не ви щем съветите!
отговор Сигнализирай
512
Кон
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 3
И да допълня, че рибай стейкът е средно евтин. Има и по-скъпи. Ядат ***, па след това се сърдят. Шефът сигурно не пада под ти боун, рибаят е за чистачките.
отговор Сигнализирай
Новини