IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

311
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 4
Прав е човека, да не би някой насила да ги е карал да влизат в тоя ресторант и да си поръчват Блек Ангъс. Ама *** най-мрази да плаща.
отговор Сигнализирай
310
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 0
`вероятно Блек Ангъс Небраска USA` - какво ще рече вероятно в този цитат на шеф-а .Проблема е точно ,че че никъде не е опоменато какво е месото ; ако е Кобе да или пък да речем Wagyu - даже ще са на загуба , ако е това което е описал Петров - може би е ОК (и въпреки това не мисля че 75% надценка е ОК , като се има предвид надценката и на всичко друго в един ресторант ) , но никой не е уточнил от какво животно са пържолите .
отговор Сигнализирай
309
Айде бе!
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 2
До Анонимен...Че щом 80% от клиентелата са хора консумиращи "кюфтенца", пък ти си отворко дето редовно нагъва телешки стек, миди сен джак и шотландски яйца, то не е ли редно и логично персоналът на заведението да информира ПРЕДВАРИТЕЛНО тези "прости' и " неграмотни" 80% каква е цената на въпросния лукс?Че то е толкова елементарно!Ако ли пък не си направете ОТДЕЛНИ ресторанти за избрани - там се наяждайте до насита с каквото си щете!
отговор Сигнализирай
308
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 2
Тоя кашавар е сбъркал черпаците!
отговор Сигнализирай
307
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 2
Този е голям наглец.
отговор Сигнализирай
306
Някакъв
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 1
До Некъф...Ако ще и от село Черноморзи да е и да се е прибрал с 10 евра от чужбина е все тая.Тук става дума за ПРИНЦИПИ, за отношение към клиента, па бил той Ром, Българин,Турчин, Евреин,Арменец или Западняк.Няма и не може да има тълкуване на меню.Това са Балкански тарикатлъци и селения същата като "амджик суратлъ" от село Беломорци!
отговор Сигнализирай
305
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 0
МАЗУТ,бе.МАЗУТ....
отговор Сигнализирай
304
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 2
Тоя само като го глeдам по физионoмията със сигурност в дeбелото му чеpво е рaзвъдил над 200 най-различни вида чepвей, пapa-зити и тем подобни породи на човешкия чpeвен мeтил от тези пpекрасни пъpжоли!
отговор Сигнализирай
303
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 11
Като човек, редовно консумиращ телешко висок клас, отново казвам- цената е направо ниска, а въпросният от клипчето стана за смях в средите на разбиращите от храна. Вече, че 80% от коментарите са на хора, хапващи кюфтенца от копита и соя, е отделен въпрос. По цял свят високият клас телешко е на грамаж, редом и у нас. Един човек, консумиращ телешко, много добре знае, че рибай стек не е 100 грама и винаги се мери в суров вид пред теб, ако пожелаеш.
отговор Сигнализирай
302
мак
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 3
Тоя иска да счупи рекорд по наглост. Хората са глупави, само той е умен. гн.ус.ен гн.ус, а не готвач. Да бяхте написали къде готви, та хората да го отбягват.
отговор Сигнализирай
Новини