IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

21
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 35 Не харесвам 3
Другия път да напишат цената за грам живо тегло. ТИзмамници.
отговор Сигнализирай
20
истина
преди 1 година
Харесвам 21 Не харесвам 3
Тоя *** Борис Петров ,в Гърция за това месо се плаща 50 евро .. В Гърция храната е десет пъти по вкусна от тази на българското море .... Вече има много туристи почиващи в Гърция от Варна и Бургас ,вижда се по регистрацията на автомобилите.......
отговор Сигнализирай
19
един
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 1
пържолест смръдлив и мазнен стек 140 грама не е тексаски стек кървав 2,5 килограма с люти чушки и бира за 50 долара . гърците надписват сметките и е рай за главните готвачи с огромните заплати . подигравка за бранша
отговор Сигнализирай
18
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 1
'' много *** около нас '' ....................................... ти си ***, шеф-селянино ...
отговор Сигнализирай
17
Бат Гошо
преди 1 година
Харесвам 17 Не харесвам 24
Готвачът е прав. Има месо за 5 лева има и за 500 и то в магазина. Разходете се из щандовете на метро и ще видите. Това, че вие не можете да си го позволите, не значи че не съществува. А тоя човечец с клипа, седнал в баш тузарски ресторант на плажа, направил се на баровец да поръча от скъпото, после реве, че му била такава сметката. Ми следващият път - в норда или в кръчмата. Там цялата сметка ще му излезе 65 лева.
отговор Сигнализирай
16

преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 1
В друга държава ако обидиш всички че са *** може законно да те пречукат с камани!
отговор Сигнализирай
15
Велин
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 1
Не е презентирано, както трябва в ресторанта бе ***, защото такива полупрофесионалисти като теб работят вече само в бранша.
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 54 Не харесвам 1
Е то затова ресторанта ти в Банско фалира.Щото си много умен.А не защото си много алчен,нали?
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 17
Смъртно опасно е да си прoст! - Т. Теодосиев. В случая - не е смъртно, но им е излезнало скъпичко. Като си тъпунгeр и не можеш в едно меню да се ориентираш... явно четенето им е някъде на ниво 1 срок, 1 клас.
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 33 Не харесвам 0
Има един праз Блек Лонг, специално селектиран от североизтока. Цената му е поне 1000лв парчето. Шеф Петров, ако много иска, да се обади. Ще му намерим.
отговор Сигнализирай
Новини