Аз затова от 3 години не съм стъпвал в ресторант. Не мога да ги понасям тия модерни 'шефове', дето надойдоха от селата. Самочувствие до небесата, ама качеството и хигиената - нулеви.
отговорСигнализирай
35
Анонимен преди 1 година
197
А защо ли не е споменато че "клиента" ял стека е ром от телефонния "бизнес" ??????????
отговорСигнализирай
34
Британски учЕн преди 1 година
294
Довчера готвачи днес шефове, довчера приготвяха телешки плешки на скара днес приготвят рибай стейк от блак ангус от дъ файнест фармс ин Кънектикът юесей на жар от *** от 100 годишно абаносово дърво от Аляска. Направо са направили дарение на клиентите, вместо да си поискат истинската цена от 5000 лева те им взели само 600. Как да не се върнеш в това заведение.
отговорСигнализирай
33
Анонимен преди 1 година
1313
Уважаеми господа от вчера и др прости ***, цената на скъпите риби и меса е на грамаж, не на порция. Ако не схващате защо , питайте преди да коментирате.
отговорСигнализирай
32
Ром"с преди 1 година
253
Изредиха се всички шефове на манджата да дават акъл и да защитават заведенията ...
отговорСигнализирай
31
Ердал преди 1 година
197
Почти всяка седмица си купувам такива сортове меса скъпи са,но имат великолепен вкус по са крехки и мазни.На мен ми стана интересно грамажа,поради това че всяка парче е вакуумирано.Грамажите са между 150 до 300 грама и никога не съм виждал по-големи долу горе стандартни.Съгласен съм ако го купуват цяло филе и те в ресторанта да ги режат.Такава голяма пържола от 500 грама доста ме учуди но аз лично не вярвам!
отговорСигнализирай
30
Анонимен преди 1 година
183
Е аз утре в менюто с най-дребния възможен шрифт мога да напиша че ценита са за 1 грам :) Който видял- видял.
отговорСигнализирай
Значи, ако нещо удря на огранивело, ще е само от оксидацията при разрязването. Нема да е, защото е забравило откога стои у фризера.
отговорСигнализирай
27
Анонимен преди 1 година
155
Сега собственика на ресторанта заслужава да го хванете и да му напълните *** с едни големи български наденици, че да си мисли после как ще *** клиентите.
отговорСигнализирай
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година
преди 1 година