IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Скандалът с рибай стек: Не ходете на места, които не са по възможностите ви


Обратно в новината

Коментари Коментари

36
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 30 Не харесвам 3
Аз затова от 3 години не съм стъпвал в ресторант. Не мога да ги понасям тия модерни 'шефове', дето надойдоха от селата. Самочувствие до небесата, ама качеството и хигиената - нулеви.
отговор Сигнализирай
35
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 19 Не харесвам 7
А защо ли не е споменато че "клиента" ял стека е ром от телефонния "бизнес" ??????????
отговор Сигнализирай
34
Британски учЕн
преди 1 година
Харесвам 29 Не харесвам 4
Довчера готвачи днес шефове, довчера приготвяха телешки плешки на скара днес приготвят рибай стейк от блак ангус от дъ файнест фармс ин Кънектикът юесей на жар от *** от 100 годишно абаносово дърво от Аляска. Направо са направили дарение на клиентите, вместо да си поискат истинската цена от 5000 лева те им взели само 600. Как да не се върнеш в това заведение.
отговор Сигнализирай
33
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 13
Уважаеми господа от вчера и др прости ***, цената на скъпите риби и меса е на грамаж, не на порция. Ако не схващате защо , питайте преди да коментирате.
отговор Сигнализирай
32
Ром"с
преди 1 година
Харесвам 25 Не харесвам 3
Изредиха се всички шефове на манджата да дават акъл и да защитават заведенията ...
отговор Сигнализирай
31
Ердал
преди 1 година
Харесвам 19 Не харесвам 7
Почти всяка седмица си купувам такива сортове меса скъпи са,но имат великолепен вкус по са крехки и мазни.На мен ми стана интересно грамажа,поради това че всяка парче е вакуумирано.Грамажите са между 150 до 300 грама и никога не съм виждал по-големи долу горе стандартни.Съгласен съм ако го купуват цяло филе и те в ресторанта да ги режат.Такава голяма пържола от 500 грама доста ме учуди но аз лично не вярвам!
отговор Сигнализирай
30
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 18 Не харесвам 3
Е аз утре в менюто с най-дребния възможен шрифт мога да напиша че ценита са за 1 грам :) Който видял- видял.
отговор Сигнализирай
29
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 6
Само 75% е надценката при тези кравари.
отговор Сигнализирай
28
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 19 Не харесвам 2
Значи, ако нещо удря на огранивело, ще е само от оксидацията при разрязването. Нема да е, защото е забравило откога стои у фризера.
отговор Сигнализирай
27
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 5
Сега собственика на ресторанта заслужава да го хванете и да му напълните *** с едни големи български наденици, че да си мисли после как ще *** клиентите.
отговор Сигнализирай