Изобщо трябва да има посредници?Те също водят до по-високи цени.
отговорСигнализирай
46
Анонимен преди 5 месеца
101
До Линда-Накeнзи, добра забележка. Следва въпрос: като не искате да ядете скъп хляб.... що не си правите евтин вкъщи, а чакате някой да ви го опече?
отговорСигнализирай
До Георги Илиев Митев, започнете да произвеждате хляб и да го продавате на желаната от вас цена. Бизнесът си е бизнес. Когато си е ваш си го управлявайте както ви е удобно.
отговорСигнализирай
43
Георги Илиев Митев преди 5 месеца
53
Българската алчност , злоба и завистливост са ненадминати . Да не споменавам за безкрупулното , арогатно и цинично поведение в такива случаи на отмъщение.
отговорСигнализирай
В смисъл, че търговците ще откажат да го купуват от производителите, защото после няма да могат да ни го продадат с 50 % и повече надценка. Я производителите да си открият фирмени магазини във всеки град и да не се занимават с тия кожодери - търговци. Нито са сяли , нито са поливали, нито са торили , нито са копали, нито са жънали и транспортирали до склада , нито са го мелили, нито са го пекл. Ай...с.ик.тир бе !
отговорСигнализирай
40
Анонимен преди 5 месеца
130
Наскоро поради липса на време да си купихме купешки хляб, не се трае вкуса му, коремите ни се надуха като на прасета също. Бяхме забравили какво беше. Месене в къщи за здраве и спестявания му е цаката.
отговорСигнализирай
39
Анонимен преди 5 месеца
51
До Анонимен 39, какъв е проблемът да си го направиш сам?
отговорСигнализирай
38
Анонимен преди 5 месеца
111
За 1кг, 600г брашно значи поне сто процента надценка му търсят, А за хлебчета по 300гр където ми искат почти 2лв вече смятай хиляда процента.
отговорСигнализирай
преди 5 месеца
преди 5 месеца
преди 5 месеца
преди 5 месеца
преди 5 месеца
преди 5 месеца
преди 5 месеца
преди 5 месеца
преди 5 месеца
преди 5 месеца