IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Ядем колбаси със захар, сухожилия и хрущяли


Обратно в новината

Коментари Коментари

114
ЕДИН БЪЛГАРИН
преди 4 месеца
Харесвам 14 Не харесвам 10
До ОцелялОтСДС-ЧуматаМного си жалък комунисте! Вие разрушихте държавата с вашата държавна сигурност , кредитите на Луканов и великите ви партийни секретари! Няма селско стопанство , защото след национализацията пратихте прасетата и говедата по апартаменти където не могат да се гледат и бяха убити от джамбазите! Приватизирахте фабрики и заводи след което ги съборихте и продадохте за старо желязо! Сега ще гледате луканки и салами на снимка!Ще внасяме суровина от ЕС .
отговор Сигнализирай
113
O.
преди 4 месеца
Харесвам 12 Не харесвам 3
ДОБРО УТРО-НЯМА КОНТРОЛ,ЗА ТОВА ЩЕ ЯДЕМ ТЕЗИ ПОМИЙ
отговор Сигнализирай
112
Анонимен
преди 4 месеца
Харесвам 12 Не харесвам 3
Спрете да ги ядете
отговор Сигнализирай
111
знаещ старец
преди 4 месеца
Харесвам 23 Не харесвам 8
М-дааа,до 1989 г. действително се хранехме с висококачествена храна,напук на п-ол-у-делите днешни невежи "евоатлантици".Знаехме си че имаше само 2 вида сирене-овче и краве,2 вида кашкавал-"Балкан" и "Витоша",4 вида траен колбас,4-5 вда малотраен колбас-но истински.Това се отнасяше до всичката храна-ВСИЧКАТА,произвеждана в "проклета комунистическа държава".Но днешния о.г-лупял "българи-европеец",в зобата си,отрича всичко.От развита държава се превърнахме в "кинкалерия и галантерия".Това е резулта
отговор Сигнализирай
110
Анонимен
преди 4 месеца
Харесвам 20 Не харесвам 2
По-високата цена не е гаранция за качество. Скъпите колбаси трябва да са по-трайни, поради което са тъпкани с консерванти. Отделно цената много често отива в рекаламата, вместо в добрата суровина.
отговор Сигнализирай
109
Анонимен
преди 4 месеца
Харесвам 16 Не харесвам 2
Сухожилията хрущялите и соята са най-малкия проблем в колбасите.
отговор Сигнализирай
108
Ангелина
преди 4 месеца
Харесвам 9 Не харесвам 5
Колбаси на пазара - няма .Яде се м всичко друго ,което не може да се нарече колбас ,а по точно "отпадъчен материал" .Истинските колбаси ,ако имаше такива, би следвало да са в пъти по -скъпи от месото ,тъй като в себестойността му се включва освен преработката на месни изделия , субпродукти ,подправки и режийни разходи ,транспорт ,гориво ,труд ,РЗ....и тогава истинския салам,няма да има потребители и производителите биха били на огромни загуби от това качествено производство ,вече без ОТК по БДС
отговор Сигнализирай
107
Анонимен
преди 4 месеца
Харесвам 11 Не харесвам 4
Суха кръв ,суха кръв -98% от колбасите и 98% Протеиновото им съдържание е Суха кръв Изпомпвана от Септичните ями на Запада и Кланниците С изпарение плазмата се отделя за други продукти,а сухата маса - България е номер 1 ВНОСИТЕЛ НА СУХА КРЪВ В СВЕТА!
отговор Сигнализирай
106
Cgffbj
преди 4 месеца
Харесвам 23 Не харесвам 1
Открихте америка!!! Браво... но продължавате да ни пробутвате ***
отговор Сигнализирай
105
Бай Ганчо Ганев
преди 4 месеца
Харесвам 16 Не харесвам 1
Аз не ги ям. Правя си ги сам и виното и ракията.
отговор Сигнализирай