IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Ядем колбаси със захар, сухожилия и хрущяли


Обратно в новината

Коментари Коментари

64
социалист
преди 3 месеца
Харесвам 20 Не харесвам 9
Правилно при соца на колбасите пишеше: ,, съдържат месо, сол, вода и стабилизатори" и хората бяха спокойни.Сега като пише подробно какво има, колко процента, па и справка в интернет правим и се шашкаме.Трябва да се върне старото време, когато имаше и три вида качество: първо, второ и трето.Първото беше за износ и за специални хора.
отговор Сигнализирай
63
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 24 Не харесвам 3
Тука едни домати не можем да отгледаме вече, затова свиквайте с всичко. Друго няма.
отговор Сигнализирай
62
До Хран. култура 3
преди 3 месеца
Харесвам 14 Не харесвам 2
и да, ако си купиш "опакованите в защитна атмосфера" меса и кайми от голямата верига - 3 дни запек не ти мърдат, защото са бъкани с антибиотици. да, има вода, кармин и всякакви соли в колбасите и филетата. поне мога да им купя отnagъцuтe на промоция от време на време, че да ми останат пари за пробиотици и лекарства от всичките "крафт" и "с медал за качество" "хранителни" продукти. ей в съседната статия пише как щели да сменят какаото в шоколата със синтетика. успех с "културата"!
отговор Сигнализирай
61
До Хран. култура 2
преди 3 месеца
Харесвам 15 Не харесвам 2
хлябът в пекарната за по 6 лв самуна по-зле от питките за бургери - брашно, вода и безумно количество набухвател, без грам сол в него. да, вярно, няма гума гуар и ксантан, ама до следващия ден е станал на топка и е изгълтал влагата наоколо - нищо не става от него. хляб - само от домашната хлебопекарна и това е. за "домашните" домати от близкото село - на вкус като полската пластмаса от Метро - да не говорим.
отговор Сигнализирай
60
До Хранителна култур
преди 3 месеца
Харесвам 20 Не харесвам 0
кого залъгваш и ти? в "елитната месарница" срещу големия магазин каймата на 18лв килото каймата седи като на гранули като я извадих от торбичката да я омеся на ръка. надениците и те се ронят, вместо да се режат. "ръчното сирене" за 32 лв килото - без вкус, практически никаква сол, и сигурно 80% вода като тегло. корите за баница - сухи и натрошени в хартията, в която ми я продадоха. кашкавала за 45лв добре, че го пропуснах.
отговор Сигнализирай
59
свиневъд
преди 3 месеца
Харесвам 36 Не харесвам 1
А защо си ликвидирахте животновъдните ферми или ви ги ликвидираха със разни изкуствени чуми , птичи грипове и т.н. ? България изнасяше агнешко за целия свят. Добре е , че се запазиха в Северна България няколко големи животновъдни ферми. Много антибългари има в България и те са ви проблема..
отговор Сигнализирай
58
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 2
колаген братя,няма лошо, просто да му е по-ниска цената
отговор Сигнализирай
57
А дано ама нада ли
преди 3 месеца
Харесвам 15 Не харесвам 1
Всъщност този експерт не ни казва как да разпознаем добрите колбаси !
отговор Сигнализирай
56
К9 до 10
преди 3 месеца
Харесвам 8 Не харесвам 3
Като направиш салам без нитрит, хващаш ботулит ( да се чете ботулин). А иначе, колбаси не съм купувал от години. Правя си ги сам и знам какво има вътре. Елементарно е, а е в пъти по-вкусно и по-безопасно!
отговор Сигнализирай
55
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 16 Не харесвам 2
за това пък са скъпи
отговор Сигнализирай