IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Опасни миди на пазара: Агенцията по храните откри ешерихия коли


Обратно в новината

Коментари Коментари

5
Анонимен
преди 3 месеца
Харесвам 17 Не харесвам 3
До Анонимен 1 Изключително примитивно мислене от на баба ти времето. Феноменална липса на най-елементарна медицинска култура. Тиганът убивал всичко!? Може много да се пише, но ще ти дам само два примера. Паразитът който причинява трихинелозата не може да бъде елиминиран ако месото е пържено или печено. Помага само варене, на много дребни късчета и то часове! А например спорите на Клостридиум тетани издържат няколко часа в кипяща вода! Та не разчитай твърде на тигана. Ти си избираш!
отговор Сигнализирай
4
манго
преди 3 месеца
Харесвам 11 Не харесвам 1
И си хапваме тарикатски пържени еширихи...с биричка или бяло винце.
отговор Сигнализирай
3
ехх
преди 3 месеца
Харесвам 7 Не харесвам 3
Преди така обичах и ядох миди, но от едно пловдивско заведение развих алергия и сега не мога да хапна
отговор Сигнализирай
2
Г
преди 3 месеца
Харесвам 13 Не харесвам 2
Вече са изядени. Голям праз, че сега ги затварят.
отговор Сигнализирай
1
dr.Haus
преди 3 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 14
Пълни глупости. Точно затова се ядат след термична обработка!
отговор Сигнализирай