IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Как ядем все повече палмова мазнина, без да знаем?


Обратно в новината

Коментари Коментари

30
Грък
преди 2 месеца
Харесвам 10 Не харесвам 2
Шенген Менген юруш квот дойде през границата....
отговор Сигнализирай
29
Шекера
преди 2 месеца
Харесвам 14 Не харесвам 1
На нашата баничарница пишеше "Банички със сирене няма, свърши изварата"
отговор Сигнализирай
28
До 29
преди 2 месеца
Харесвам 10 Не харесвам 2
По-добре е сам да си ги направиш. Ама пусти мързел :)
отговор Сигнализирай
27
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 2
до 28 Те мaймyнитe всичките до една даже си белят бананите.:)))
отговор Сигнализирай
26
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 16 Не харесвам 2
Палмовото масло едно на ръка, но примерно повече от половината закуски които се предлагат по баничарниците не стават за чеееп за зеле. Тези закуски на снимката примерно какъв вкус ще имат? Да се наядеш с тесто и две три бучки сирене. Ми аз по добре един хляб да си взема за закуска и да го заръфам с бучка сирене.
отговор Сигнализирай
25
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 6 Не харесвам 2
До 25 Е кой яден необелени банани
отговор Сигнализирай
24
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 7 Не харесвам 3
Статиите се пишат от невежи, които засенчват множеството й важни физиологични дейности. Само при прекомерен прием на въглехидрати (по-специално моно и дизахариди) и заседнал начин на живот, механизмите за поддържане на стабилно състояние на концентрация на палмитинавота киселина могат да бъдат нарушени, което да доведе до свръхнатрупване. Ама вие зобайте захари и лежети и се оплаквайте от нейната вреда.
отговор Сигнализирай
23
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 10 Не харесвам 2
До 20 Запомнете-Ами миналата седмица си взех уж родни консервни домати от пазара на Кирков в София за правене на зимнина. За първи път откакто правя зимнина- повече от 30 г във всички буркани на върха се появиха бели буци и капачките се издуха. Тук там четох,че това били от отровни пестициди. Пък даже и в салата си хапнахме от по-хубавите. Та дотук вече от пазара. От Кауфланд също са пръскани,но все пак като е голяма верига и минават някакъв по-допустим контрол на качество.
отговор Сигнализирай
22
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 20 Не харесвам 2
Всички шоколади, шок, бонбони, сладоледи, вафли, бисквити, вкл. Най-скъпите, и Милка, са с палмово масло, без истинско какао, а с обезмаслено какао и сухо мляко. Извод: не яжте нищо от магазин и супермаркет. Банани - може - но обелени.
отговор Сигнализирай
21
Анонимен
преди 2 месеца
Харесвам 16 Не харесвам 2
Амчи то тъй е при ДемокраДцията - свободно движение на хора и стоки ! На ви ся гууввнна -прииждат внос от всякъде и Никой Не знае от къде ! при команизъма всичката храна беше българска вкусна и полезна , ала па бяхме в зандан - Та всичко си има цена
отговор Сигнализирай