IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Млякото с 400% надценка докато стигне в магазина


Обратно в новината

Коментари Коментари

142
ами
преди 1 месец
Харесвам 1 Не харесвам 0
Ами хайде сега държавата да се самосезира и тия дето пълнят гушите в затвора. Значи потренителите ощетени, производителите и те ощетени... Само големите немски вериги на свръх печалба... това само тука го има
отговор Сигнализирай
141
Смях
преди 1 месец
Харесвам 9 Не харесвам 0
Значи на Елена и изкупуват млякото примерно за 90ст, следователно за 1кг сирене ще отидат 6 литра и ще струва 5.40лв, как ги докара до 13-15 лв?
отговор Сигнализирай
140
Анонимен
преди 1 месец
Харесвам 5 Не харесвам 8
До Пъф Деди (135) Селянино, цяла Италия и Франция готвят САМО със зехтин!! Това че си проззт балканец не те прави майстор в кухнята!! Българите разбират от храна колкото шебека от физика! Ядеш гУвна а не го разбираш защото си първосигналка!!!
отговор Сигнализирай
139
Анонимен
преди 1 месец
Харесвам 6 Не харесвам 2
При нас едно турче е взел под наем стая под блока и продава краве мляко с автомат по 2 лв литъра!Нямате си на представа кво сирене става!!!Повече лидълско сирене-не!
отговор Сигнализирай
138
до 145
преди 1 месец
Харесвам 1 Не харесвам 5
В днес.бг не харесват хората, работещи дистанционно, че са предимно бачкотещи бачкери в склада и за тях на село работа няма. Не е ли нещо на терен да се бъхти, не става. Сред тях няма един с компютърна грамотност и каквото и да е.
отговор Сигнализирай
137
Анонимен
преди 1 месец
Харесвам 4 Не харесвам 3
Мале Гайо Баньосс и за зехтин започна акъл да дава. В Италия и Испания- държавите с най-висока продължителност на живота в Европа, готвят САМО със зехтин. Ама Гайо Баньосс си знае там пърцуцата и сланината и си пее как зехтинът не ставал за термична обработка... Да, не става да пържиш на висока температура- факт. Но знаеш ли какво правиш, е най-доброто нещо на пазара.
отговор Сигнализирай
136
Анонимен
преди 1 месец
Харесвам 8 Не харесвам 1
Тая другарка-животновъдка ще кажа че истинското сирене лесно се разпознава но го няма на пазара така че няма какво да разпознаваме. Сирене от мляко в бг няма. В най-доброят случай го правят от полско сухо мляко и химия. В най-лошият.. не ми се говори.С вината е същото. Концентрати от винен прах, спирт(може и промишлен от Китай) оцветители и т.н.И.. 5 Хил евро на м2:):) Само уникален празноглавец какъвто е българина може да свърши такива неща.
отговор Сигнализирай
135
кзп
преди 1 месец
Харесвам 11 Не харесвам 1
Липса на всякакъв контрол. В Гърция глобата за подобна надценка е 1000000 евро.
отговор Сигнализирай
134
до 135
преди 1 месец
Харесвам 3 Не харесвам 1
До Пъф Деди,ама ти сериозно ли,има салатен зехтин,има и за термична обработка,ама ган40 от къде ще знае,пишеш в стил гроздето е кисело,ако вие произвеждахте зехтин щяхте да го имате за нещо много здравословно,и е доказано че е,но злобата ви е в повече,толкова сте жалки
отговор Сигнализирай
133
До 141
преди 1 месец
Харесвам 8 Не харесвам 4
Написах по-долу един пост как плащам да ми гледат млекодайни крави и месодайни телета. Всичко започна нашега- купихме къща до града и айде. Дори се замислям дали да не прерастне в бизнес в един момент. И аз съм ИТ специалист по професия. Реално масово се изкупиха къщите в селцата до големите градове, че даже и прекрасни къщи в Родопите. Предимно от дистанционно работещи млади хора. Прекрасно.
отговор Сигнализирай