IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Яжте кафяв ориз, овес, боб, леща, месо и риба за здрав мозък


Обратно в новината

Коментари Коментари

14
Анонимен
преди 4 седмици
Харесвам 5 Не харесвам 0
До АнонименАаааааааа, то пък щото миризливия шпек , миризливия на *** зехтин и нерафинирани мазнини, които ядат на запад е "много полезно", ли? Присмял се хърбел на щърбел. В България, използват много зеленчуци, орехи, млечни продукти и плодове, в които няма нищо вредно, но то си е типично за целите Балкани!
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 4 седмици
Харесвам 10 Не харесвам 0
Всичките тези храни описани в статията ги ядем, даже криви краставици ядем, но насекоми не ядем!
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 4 седмици
Харесвам 2 Не харесвам 1
Откъде пари за месо и риба
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 4 седмици
Харесвам 4 Не харесвам 2
За днес съм вече умен: боб с наденица. Мърдел до забрава, ама ми е запушен носа.
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 4 седмици
Харесвам 9 Не харесвам 1
ядки - орехи, бадеми, лешници
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 4 седмици
Харесвам 8 Не харесвам 9
Българинът има най-ниската хранителна култура в Европа от столетия (изключая интелигенцията от градовете). Респективно е с най-високо ниво на функционална неграмотност в Европа и най-ниско ниво на образование. Иначе казано- I am what I eat.
отговор Сигнализирай
8
до 7
преди 4 седмици
Харесвам 8 Не харесвам 3
Ако свинските ребра са сготвени както трябва, то цялата мазнина е разтопена и те са се готвили бавно в нея, а в самото месо мазнина няма и то се топи в устата. Разбира се, ти нямаш понятие от правилно сготвени свински ребърца и ядеш канцерогенен *** :)
отговор Сигнализирай
7
НЕ е ли
преди 4 седмици
Харесвам 6 Не харесвам 6
Много Мазно и Много Солено - НЕ е за Мене - За тва Ям Свински Ребра на Фурна!
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 4 седмици
Харесвам 8 Не харесвам 8
НашиОТ подобни неща не яде! Майка му- 140кг тюлен. Само канцерогенни туршии папка с по 500 грама сол на 10 литра вода, пресича с канцерогенен бензоат, че съседката така й казала! Сланината с 50 грама сол на килограм, не се яде! Гътне се на 65, IQ на австралопитек. НашиОТ вика "имало да става. Баба ми да не е яла само червена леща и аспержи". Няма идея, че България е била пръв производител на аспержи. Иначе нацията е неграмотна, не яде нищо от посочените. Просто култура няма.
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 4 седмици
Харесвам 3 Не харесвам 12
Който яде такива гладки неща като ориз овес боб мозъка му става гладък като продуктите които консумира.
отговор Сигнализирай