IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Вносни пържоли за евтина българска Коледа


Обратно в новината

Коментари Коментари

23
-
преди 16 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
За да стигне това месо до търговеца на 6 лв. килограма, върху тези 6 лв. са начислени разходи за: склад, транспорт от Франция, всякакви мита, такси и т.н. Това значи, че при източника си месото е струвало примерно 3 лева. Я сега си помислете какво трябва да е това месо, което струва 3-4 лева килограма? Аз ще ви кажа - това месо е пълен ***. Не само,че няма месо, ами има и сума ти добавки от рода на: антибиотици, хормони и т.н. абсолютно вредни вещества. Така че като си купува някой такива пържоли щастлив и доволен от това,че си е спестил и не е дал парите си на "тия търгаши българите" дето продават месо /истинско/ за 7-8 лв., нека се замисли колко болести си купува с това. Може би такова евтино месо могат да си позволят само пенсионерите, щото те хем са бедни, хем са болни и на тях няма да им се отрази много. За сметка на това е добре да стимулираме по някакъв начин българския производител особено в състояние на криза както е в момента. Повтарям ПРОИЗВОДИТЕЛ, не търговец - има разлика.
отговор Сигнализирай
22
Желев
преди 16 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Уважаеми сънародници,купете си пържоли от BG производитл.Почти всеки ден съм на свинско ,вече 2 г.в Испания,но мечтата ми е като се върна да хапна нашенска пържола.Политиците ни са кофти , но свинското ни е супер.Не се шегувам.
отговор Сигнализирай
21
ot ispania
преди 16 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
ni6to im niama na parjolite!dalboko zamrazeni parjoli v ispania,se namirat pod 3evro!horata gi kupuvat i iadat!ne se pritesniavaite!viarno 4e imat malko po razli4en vkus ot na6ite no stavat!
отговор Сигнализирай
20

преди 16 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Аз лично винаги проучвам откъде е месото и взимам само българско, макар и по-скъпо. Жалкото е че повечето хора са толкова бедни, че са готови да ядат всякакви ***, щом са по-евтини, но така тровят и децата си
отговор Сигнализирай
19

преди 16 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Ей,да не са некви фараони,бе!
отговор Сигнализирай
18

преди 16 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Astarot : я ходи се скрий бе ...кат си такъв умник що не идеш ти да ринеш ****а ..неможе да оптимизираш работата щото животното иска да яде и както хората всяко е различно тез дет са като от калъп прасета хич не ми ги хвали щото незнаеш с кво са храненипо-добро от бг прасенцето - няма !
отговор Сигнализирай
17

преди 16 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
като ви чета коментарите започвам да си мисля че вие не сте виждали живо прасе/освен по дискавъри/....ами евтино е,защото тези прасета са наблускани с хормони,антибиотици и какви ли не генно модифицирани храни дето никъде в европа не искат и да чуят за него.Но там има строг ветеринарен контрол,за разлика от тук
отговор Сигнализирай
16

преди 16 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
Интересен е въпроса как едно месо дошло чак от Франция, ще е по-евтино от това дошло от съседното село, но това не интересува никой явно ... затова ще бъдем бедните слуги на запада.
отговор Сигнализирай
15
Bulgarin ot Germania
преди 16 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
e dosta po-skapo, naprimer 12 EUR za bonfile, ocedilo se, a ne s voda Parzolite za po 5-6 EUR/ kg sa s mnogo voda, ot barzougoeni svine v masovi fermi - sresovani zivotnni, ne sa vkusni.
отговор Сигнализирай
14

преди 16 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
etiketi i opakowki se smeniat za edin den- i moem da ti turim daje imeto na kasapino i lekariat tresnal pe4ata 4e mesoto e na 20 godini a se probutva kato dve godishno.Ia jurnaliata da se razroviat-ima na4in i da razberyt kolko pyti tova meso e zamryziavano dliboko. i kakwa cast ot nego e Irlandsko
отговор Сигнализирай
Новини