IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

"Дупета" в луканката няма!, кълне се месар №1


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

35
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Ами то и на евтините колбаси не пише, че се правят от "дупета", ама .......
отговор Сигнализирай
34
f.p.
преди 14 години
Харесвам 16 Не харесвам 2
Ха-ха-ха... Не знам какво вкарват в колбасите, но са пълен ***. Смърдят на ***.Вече нямаме животни които да се отглеждат в България и да отиват в кланници за прясно месо. Всичко е внос, на 20+ години замразено.Навремето купувах само унгарски колбаси, но и на тях им намериха цаката вносителите. Сега не ям месо и колбаси. Няколко пъти съм купувал за кучетата (кренвирши и салами), но и те категорично отказват да ги ядат.
отговор Сигнализирай
33
33
преди 14 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
ТОЯ ПУСТ МИНИСТЪР ,поне да беше казал кви са тея мишмаши че хората да не ги копуват все са на някоя умряла фирма :@,още малко ще кажат че правят саламите от истински дупета :D
отговор Сигнализирай
32
до 30
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ!!!
отговор Сигнализирай
31
2012
преди 14 години
Харесвам 26 Не харесвам 1
Покрай тез дупета сме изяли и някой пишчица
отговор Сигнализирай
30
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
Колко скъпи са "скъпите колбаси без дупета" ?
отговор Сигнализирай
29
опа
преди 14 години
Харесвам 23 Не харесвам 1
Само да ви вметна че вчера си взех нарочно както сердно скъп луканков салам от една от известните БГ фирми, също така си взех и от "дупетата" - които всъщност са крайчета или капаци - пак луканков салам - произход Германия. ПОзнайте какво. Българският салам имаше вид и вкус на гума с подправки, германскте "дупета" си имаха вкус на луканков салам - и другата разлика е че "дупетата" са около 4-5 пъти по евтини!
отговор Сигнализирай
28
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 3 Не харесвам 3
Името на Председателя на Асоциацията на месопреработвателите е Кирил Вътев, а не Красимир. Не може такава престижна медия като вашата да подхожда толкова непрофесионално!!!
отговор Сигнализирай
27
Расъл у Расник
преди 14 години
Харесвам 23 Не харесвам 0
"такива продукти, ако ги вложим в производство на скъпи продукти, те ще ги развалят"...Стига, бе, немой така...От това качество не смятам че има накъде да се "развалят". Единственото хубаво е, че някои производители освен *** слагат и кайма, но са им доста завишени цените и шумно се рекламират
отговор Сигнализирай
26
Саламджия
преди 14 години
Харесвам 13 Не харесвам 4
Да наистина съм работил в месопреработвателно предприятие,няма да коментирам кое как и от какво се прави ,ще кажа само че кремвиршите се правят само и единствено от свинска кожа,тя на вид и на вкук не е лоша но е кожа ,а разликата от пилешки до телешки кремвирши е една чашка боя на един кутер от 300кг.Хаиде да ви е сладко.
отговор Сигнализирай
Новини