IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

В кадър: Заведенията отвориха, хората все още малко


Обратно в новината

Коментари Коментари

99
на 11-та снимка
преди 4 години
Харесвам 20 Не харесвам 0
едната сервитьорка гледа като раздразнен бутор. Незабавно потеглям към Витошка да й оставя 20 лева за бoклучесто кафе с разредена кола.
отговор Сигнализирай
98
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
Няма да е лесно,но всичко зависи от собствениците на заведения.Ако смятат да е както преди посетителите ще намалеят.Добро обслужване,качествена храна и бонуси,както се прави по света.
отговор Сигнализирай
97
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
Защо на маса в кафене са сложили комплект с подправки? И солницаата ли подменят след всеки клиент? За олиото и оцета да не питам.
отговор Сигнализирай
96
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 31 Не харесвам 0
Тъжната истина е, че в София много трудно се намира ресторант, който да предлага както вкусна храна, така и добро обслужване. Или едното или другото, а понякога и двете куцат. Някои места стават да седнеш за час на по бира с приятели, но нищо повече. За ресторантьорска култура и кулинария и дума не може да става.
отговор Сигнализирай
95
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 29 Не харесвам 1
И за какво ми е да ходя на ресторант? Какво ми предлагат там, някакви глупости от рода на рачешки пръстчета увити в бекон на шишче или пък пица със салам кучешка радост и кашкавал от палмово масло... Нека първо се научат да готвят и да поднасят храна както трябва, а после да искат клиенти.
отговор Сигнализирай
94
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 51 Не харесвам 2
Заведенията в България са пълна скръб. Не може да хванеш от улицата 2-3 младежи от провинцията, да им дадеш минималната заплата и да ги направиш сервитьори, НЕ СТАВА ТАКА! Те тия не знаят от коя страна се слага вилицата и от коя ножа, да не говорим че са като хванати от гората (а някои направо са си такива) и нямат никаква представа как се работи с клиенти. Навремето за сервитьор се изискваше диплома от ТОХ. Хората учеха 4 години за това.
отговор Сигнализирай
93
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 8 Не харесвам 22
Ако ме е страх да ходя по заведения,то трябва и хляб да спра да ям, и сирене,кашкавал...Знам ли кой ги е правил, пипал, пакетирал.
отговор Сигнализирай
92
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 6 Не харесвам 13
Ако ме е страх да ходя по заведения,то трябва да спра и хляб да ям,и сирене,кашкавал...Знам ли кой ги е правил, пипал,пакетирал.
отговор Сигнализирай
91
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 39 Не харесвам 10
По българските заведения ходят само такива като младежът убил Милен Цветков ,мамините синчета ,преялите от властта и бизнеса и тяхните отрочета ,те са и с големите джипове 80% от народа едва му стигат парите да си сложи на масата на децата храна !До там ни доведе бат Бойко с неговата загриженост дето на всяко появяване по медиите говори колко той работел и мислел за народа си ...мислел ама друг път. Мисли за тези дето му ръкопляскат и го крепят да е на власт !
отговор Сигнализирай
90
Анонимен
преди 4 години
Харесвам 33 Не харесвам 4
На хипер-активните провинциалисти им изпушиха бушоните.Ако не си разменят слюнки по кафетата откачат.
отговор Сигнализирай
Новини