Защо се пуска сигнал за неокосени площи, на които тревата е 70см, някой от общината не вижда ли? ! Не се ли прави косенето регулярно? Защо стихийно и след сигнал? След като данъците са адски, поне в София
отговорСигнализирай
13
Анонимен преди 3 години
69
Радвайте се на храната, докато все още не е изчезнала. Ако знаехте само какъв ад, глад и гладомор са ви приготвили чалгарите ифатмаците, нямаше да се оплаквате от храната. Ще плачете за миризмата на лук.
отговорСигнализирай
12
Анонимен преди 3 години
96
Докато не се въведе гражданството което Желю Желев премахна ще е така в София по лошо ще става
отговорСигнализирай
11
Естет преди 3 години
184
Всъщност готвеният лук е доста полезен. Като цяло е полезно да се яде готвена храна със сос, а не само сухоежбина, особено fast food-a е изключително вреден.Свойственият манталитет на квартала не е от сега - това е просташкият манталитет на комунисти, парвенюта и всякакви селяндурски тарикати, взели по някакъв начин софийско жителство преди 1989 година и сдобили се с апартамент на място, където в края на 20-те години е било средище на писатели и интелектуалци. Е, минал е един век оттогава...
отговорСигнализирай
10
Анонимен преди 3 години
1211
Големи естети станали тези софиянци, станали са като бабите пред блока и всичко ги дразни.
отговорСигнализирай
9
Марти преди 3 години
72
Всеки може да си сготви вкусно ястие, в youtube и google има безкрайни предложения!Ястията в ресторантите са с ниско качествени продукти, да не говорим, че липсва всякаква креативност!Но..толкова са учили БГ готвачите..., пълна посредственост..като всичко останало..
отговорСигнализирай
8
Анонимен преди 3 години
24
Навик е на българина да бори лъжата с по-голяма лъжа .Горките *** добре ,че са дворовете на ,,софиянци" ,та да отидат там да умрат на спокойствие!
отговорСигнализирай
7
гастроном преди 3 години
71
Шкембе чорба правят ли?Ще дойда да я пробвам и ще доведа приятели.
отговорСигнализирай
преди 3 години
преди 3 години
преди 3 години
преди 3 години
преди 3 години
преди 3 години
преди 3 години
преди 3 години
преди 3 години
преди 3 години