IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Шаран за Никулден, има ли клиенти навръх празника?


Обратно в новината

Коментари Коментари

24
шшшшт
преди 3 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
До kirasirravслагат се орехи и стафиди също
отговор Сигнализирай
23
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
Най алчните търговци са в Пазарджик шаран чистен без гава 13лв. Нарязан на шайби 15.60 лв. колкото агнешко . Няма наяждане , няма.
отговор Сигнализирай
22
кара колю
преди 3 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
В Пловдив и региона шаранът е на спекулативна цена от лятото - 7,5 - 10 лв/кг. Цената му стигна морските риби, внос от Гърция. Тази цена е нереална и изцяло спекулативна! Килограм дъгова пъстърва и сьомгова пъстърва е около 11-12 лв. Яжте си шарана, алчни ***!
отговор Сигнализирай
21
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
До Анонимен 19Прав си мен, зависи ка ще приготвиш шарана, това че не харесвам да ям тази риба, не значи, че на другите хора също не им харесва :) Аз съм свикнал да става бързо и лесно, както и вкусно, затова предпочитам хек и пангасиус, щото немат кости и са много вкусни когато са изпържени :)) Разбира се, сега немам пари за риба, но който има му желая приятно хапване :)
отговор Сигнализирай
20
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 14 Не харесвам 1
В Одрин е 2 лева килото риба и то морска риба и прясна, а тук некви блатни шарани по 6 лева... Лакоми за печалби. Ако го бяха пуснали по 3 лева да са гопродали всичкия.
отговор Сигнализирай
19
Мееметчу
преди 3 години
Харесвам 6 Не харесвам 1
Аа..., неъ, Шаранъ имъ дъх на тиня. Аз предпочитъм сардинъ, мъ да е прясна, с хубавъ лютивъ салаткъ, пържени картофки, месеница и домашно винце Пелинче. Баба Мелиха си знай работатъ! На имениците Честито и да съ Живи и Здрави!
отговор Сигнализирай
18
бонго
преди 3 години
Харесвам 20 Не харесвам 5
Шаранът е царя на рибата в цяла Азия, не знам защо нешенецът го брои за лоша риба и залита към токсичните пангасиуси, фокушимските "диви" сьомги и пр. маркетингови риби
отговор Сигнализирай
17
kirasirrav
преди 3 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
Абе и шарана е добър за ядене, ама да е от хубав язовир, чист (то и вида и породата имат значение ), след това го взимате вкъщи за няколко дена в чиста вода. И важно е да се приготви хубаво! - с хубава плънка, соса задължително с вино, малки лукчета , подправки и т.н. Майка ми в един момент беше уцелила рецептата, и го правеше много хубаво ( и аз съм именник, и от дядовците имаше ).
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 17 Не харесвам 0
От Никулден започват и на Ивановден завършват Коледните и Новогодишни празници за Българския Народ шарана е традиция, който го харесва да го яде който не да не го яде, ако се измие и сготви хубаво рибата хич не е лоша.
отговор Сигнализирай
15
Анонимен
преди 3 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
До Анонимен 17Така е мен, също зависи от приготвянето, но аз не го харесвам шарана, щото е мазна риба и има много кости, иначе си е вкусен според вкуса на даден челяк :) Навремето жулих много хек, риба без кости и много вкусна, особено ако е опържиш :))
отговор Сигнализирай
Новини