IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Хубав хляб от качествено зърно очаква земеделският министър


Обратно в новината

Коментари Коментари

33
:)
преди 13 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
ha dano da se nadyavame o6te vednaj :)...
отговор Сигнализирай
32
www
преди 13 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
ПАК ЩЕ ГО ТОВАРИМ НА КОРАБА КОЙТО ЩЕ ОТПЛАВА В ОТКРИТО МОРЕ ЩЕ ПРЕСТОИ ШЕСТ МЕСЕЦА И СЛЕД ТОВА ОБРАТНО УЖ ГО ВНАСЯМЕ ОТ АРЖЕНТИНА;; НАШЕТО ПРЕКРАСНО ЖИТО
отговор Сигнализирай
31
БАБА ПЕНА
преди 13 години
Харесвам 1 Не харесвам 0
ХУБАВОТО ЖИТО НЕ ЗА НАС. КУПУВАМ БРАШНО ОТ БРАТЯТА СЪРБИ-НО НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС НАЩО- ДОРИ НА СОФИЯ-МЕЛ. "КАДЕ СТЕ ВИЕ КЪДЕ СЪМ АЗ"-цитат на комиците.
отговор Сигнализирай
30
ПЕЦАТА
преди 13 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
МНОГО ЛЪЖАТ ТИЯ С БРАШНОТО В БИЛЛА ПАКЕТ НА КОЙТО ПИШЕ ЕДНО КИЛО ЗА 2,99 ЛВ . ПЪК КАТО СЛОЖИШ ПАКЕТА С ОПАКОВКАТА ЕДВАМ ДОКАРВА 900 ГРАМА .АМА ДА ЗНАЕТЕ КАКВА ХУБАВА ДЕБЕЛА КАРТОНЕНА ТОРБИЧКА СА МУ НАПРАВИЛИ.
отговор Сигнализирай
29
хубав хляб
преди 13 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Можем само да си мичтаем за хубав хляб. Продават се няколко вида хляб уж със стандар Стара планина, но нито един вид не е това което трябва да е.Аз обичам да си меся домашен хляб и често си правя закуски, но на последък брашното не е същото. Трябва по-строги глоби за хлебопроизводителите и за мелничарите.А що се отнася до зърното, зърното ни е винаги качествено, но и винаги производителя губи, защото му го изкупуват много ефтино.
отговор Сигнализирай
28
pege
преди 13 години
Харесвам 6 Не харесвам 2
аман тоя *** да ни заблуждава.Хубавото зърно обикновенно се изнася, а с по-малкото глутен остава тука. То даже и резерва едва успява да задели нещичко. Аман от *** дето лъжат обикновенните хора.
отговор Сигнализирай
27
Митко
преди 13 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
Хубав износ на зърно от качествена групировка очаква земеделския министър.
отговор Сигнализирай
26
хлебар
преди 13 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
Дреме ми какъв хляб ще ми предлагат и с каква химия го пълнят и на каква цена. Миналата есен си купих домашна пекарна и си ям винаги топъл, вкусен и безвреден хляб. Съветвам всички да направят като мен. Ще добавя още, че ако се прави хляба с брашно тип 1150 /типово на чувал/ , 1кг. хляб ми струва около 58 стотинки, с бяло брашно /тип 500 на чувал/ с 6 стотинки повече, а в магазина е 2 до 3 пъти по-скъп и негоден.
отговор Сигнализирай
25
do 24
преди 13 години
Харесвам 5 Не харесвам 1
Хляба го имаше..може да сме се редяли на дълги опашки но имаше вкусен хляб наистина миришещ на хубаво.А Ти си заври герберските манипулации знаеш къде. Ей, той Боко обаче много добре ви е научил да демагогствате до припадък..к'во се чудим, какъвто господ Боко, такива и вярващите му ***. Нали взимате пример от него все пак.
отговор Сигнализирай
24
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 3 Не харесвам 4
Реален случай:"При бай Тошо циментът беше много по-здрав от сегашните ***"-относно развалянето(с трудности)на някогашното циментово корито(правено с бая арматурно желязо-може би за да е вечно).5 минути по-късно в разговорът със същия човек:"Ами то цимент нямаше"-относно защо къщата няма основиТа така и вие-при комунизма хляба миришеше по-хубаво...Когато го имаше.Червената *** ви е промила мозъците,осъзнайте го...
отговор Сигнализирай
Новини