" ... сервитьорите над 400 лева, но с много допълнителни стимули."Интересно какви ? Ортпедични стелки и право на нощно къпане ?
отговорСигнализирай
20
от 20 преди 10 години
390
И после разчитаме да предлагате добри услуги по морето. Как да стане, като работят само хорица, които отдавна са без работа и по неволя трябва да чистят стаи, да готвят и сервират?!? Това ли заслужават тези хора, това ли заслужават и туристите?
отговорСигнализирай
19
Анонимен преди 10 години
301
Така е като курортите ни привличат най-голямата *** от европа , няма кои да плаща.Трябва сега да изринат цялата *** дето строиха толкова време и да направят нещо по-качествено.
отговорСигнализирай
18
Анонимен преди 10 години
570
Това е жива и нагла подигравка. Съсипахте Добрич и се разчитате хората без работа да се избият за 400 лева за 5 месеца на морето, защото това им е единствената възможност за работа! Никой добър и квалифициран кадър няма да се дигне до Албена за да работи за 500 лева, да живее в коптори от по 5 човека в една малка стаичка и да яде дюнери цяло лято. 800 лева готвач, абе вие знаете ли колко пари взима в нормална държава един добър готвач изобщо? 10 пъти повече от това най-малко. И после разчитаме д
отговорСигнализирай
17
istina преди 10 години
540
Заплатите са мизерни.Лъжат с осигуровките ако изобщо има такива.Хората масово работят без договори .Работодателите лъжат за заплатите и работното време.условията са мизерни.За един работлив млад българин е много по-добре да изкара един сезон на бригада в англия,от колкото да си губи времето в по българското черноморие.особенно в тази дупка сл.бряг - пълно с наркомани *** и крадци. Ако искате мазни бизнесмени да се отнасят с вас като с роби, да работите за малко пари
отговорСигнализирай
16
щирлиц преди 10 години
500
Егати кефа!Това заслужават родните частници-алчници.Догодина-събаряне на хотели и все по-малко туристи.
отговорСигнализирай
15
Nik преди 10 години
629
Ако дадат големи заплати,трябва да повишат много цените,но от това никой няма да седне в това кръчме.Нещата са навързани.Плюс това кой знае колко плаща собственика колко плаща на общината за разрешения,рушвети за проверяващи "рекетьори" и т.н.,така че тези дето реват само за големи заплати,да вземат да си отворят те един ресторант,или да учат и да си търсят по платена работа,а не само да циврят за повече пари.И в Америка заплатите са мижави на сервитьорите ,и изкарват от бакшиши.
отговорСигнализирай
14
Анонимен преди 10 години
470
Смятайте какви готвачи и сервитьори ще намеат за тия пари :)
отговорСигнализирай
13
Гошо...Тъпото преди 10 години
400
Всеки млад...морски мениджейй,да готви сам в заведението си.Така ще взема...повече от средният готвач по...курортите,а й ваканцуващите ще знаят кого да...псуват.
отговорСигнализирай
12
Кикс преди 10 години
670
Сериозно! Ама 400лв на човек или за целия екип? Ако е на човек - за месец или за целия сезон? И предполагам само за 12 часов работен ден. Е, сигурно ще има и разни дребни допълнителни дейности като чистене, пренасяне на продукти за кухнята и пр. Ама си е оферта ей!Тц, тц, тц - и да има глад за кадри! Не вярвам!
отговорСигнализирай
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години
преди 10 години