IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Бутиков козунак - с масло, стафиди, че и бадеми


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

20
pe6o
преди 10 години
Харесвам 3 Не харесвам 0
Butikov ama pulen s GMO i Ximiq
отговор Сигнализирай
19
бг
преди 10 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Много са скъпички козунаците май.Може и да си направим кексове и сладкиши-пак ще е вкусно и да речем да има един,два козунака на масата,но за тези пари май по-добре е да си направим,а тези,които не можем да правим козунаци вариянт е и вкусен кекс!
отговор Сигнализирай
18
Рали1
преди 10 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
До king_for_a_dayСтремила съм се през годините децата ми да знаят истинския вкус и да не бягат от корените си.Весели празници и от мен!
отговор Сигнализирай
17
king_for_a_day
преди 10 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
Рали1, безспорно, домашните продукти са съвсем различни. И ние като теб си правим доста неща сами и сме се убедили в разликата - едно е да сложиш домашни яйца (тогава става жълт козунакът) или пък купени, от които става много бледо жълтеникакъв. Дано да преживеем този бум на алчни търговци и производители и да започнат малко по-масово да се намират истински продукти.Весели празници.
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
А бутиков бахур и бутикова ***...кога????
отговор Сигнализирай
15
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Бутиков козунак...????
отговор Сигнализирай
14
Рали1
преди 10 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
До king_for_a_dayПравя си сама и сиренето,хляб меся,и козунаците сама си правя.Голяма част от продуктите също купувам.Но съм попадала на яйца,на които трудно можеш да кажеш вместо белтък какво има.За кексово тесто не се разбиват.За млеката в търговската мрежа също не ми се говори-от синкава течност,до някаква мазнина и вода.Предпочитам от село,от производители и го правя от години.Колкото до времето-зависи от семейството,защото сме повече хора,а и гости не липсват.Налага се да купувам поняког
отговор Сигнализирай
13
king_for_a_day
преди 10 години
Харесвам 14 Не харесвам 0
Рали1, какво означава "качествени" продукти? Нима едно яйце, па макар и купено от магазина, не е по-добро от жълтата боя? Да не мислиш, че аз си гледам кокошки на балкона, а брашното си го меля от лимец с ръчна малничка?А относно липсата на време - с жена ми също работим (че и с овъртайм обикновено) и имаме две малки деца. Това няма да ни попречи в четвъртък вечер да си направим козунак, кифлички и прочее хубавини. Просто ще инвестираме 2 часа в това, вместо в ТВ. Всеки сам прави избора си.
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 10 години
Харесвам 3 Не харесвам 2
Гледам резервирано към българските ***. По принцип си приготваме Коломба (италиански великденски кекс) в хлебопекарна и е доста вкусен. Разбира се, с масло, бадеми, стафиди и прочее. Тук-таме има свестни пекарни с хубави козунаци, но са рядкост.
отговор Сигнализирай
11
jane
преди 10 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
Бутиков? Намираш си рецепта, купуваш си продуктите, хващаш нещо мъжко за по-тегавото месене и си хапваш бутиков козунак :) Става доста вкусно.Освен това месенето на козунак си е ритуал. Прави се с любов, нежност и топлина. Удоволствието да хапнеш нещо, в което си вложил толкова хубава енергия е несравнимо. Вярно, отнема един ден, но усилието си заслужава.
отговор Сигнализирай
Новини