IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Салам със синьо топче едва не уби дете в Пазарджик


Обратно в новината

Коментари Коментари

13
Уточнение
преди 8 години
Харесвам 14 Не харесвам 18
Тука един другар пише, че шпека при Тошо бил 2.30 и кило домат 12 стотинки....Аз съм роден 1961 год. и такива цени не помня! От нашите обаче, знам, че действително такива цени е имало, но заплатите са били 70-80 лева и месото е било с купон, дават ти купони за едно, две кила салам и толкова! Аз помня цени на салама шпек между 5-6 лева а суджук 12-16 лева при заплата като млад работник 150 лева, дънки на черно съм си купувал за 60-80 лева, това е истината, другарю бетонна глава!
отговор Сигнализирай
12
rosho
преди 8 години
Харесвам 8 Не харесвам 1
Салами, луканки, сушени меса от магазина?!?!- не бива да си го причиняваме- натъпкани са с E250 с малки изключения. Домашното е друга история.
отговор Сигнализирай
11
младен
преди 8 години
Харесвам 20 Не харесвам 1
Е питайте ме ако в колбаса имаше месо, сланинка, черен пипер и малко подправка, каквото само трябва да има, кога щеше да получи алергична реакция....НИКОГА
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 21 Не харесвам 3
До От Флоренция-триполов *** ,затова ли щото бяха спиооред теб (мизерни) доходите при Тодор Живков,българите си построиха апартаменти и вили сето все още обитаватте и вие платените от Козяк тролски гейчета.
отговор Сигнализирай
9
От Флоренция
преди 8 години
Харесвам 9 Не харесвам 20
До Анонимен Абе ти добре съобщаваш, че шпека по времето на селянина Тошо беше 2.30, но тогава, когато това е било, надника е бил 3 лева! А дали ще го намериш в магазина е друг въпрос! Сега живея в Тоскана, където надника е 80-120 ?, не говоря за земеделска работа, там е 50-70?, и кило шпек е обикновено 8-20?, като изобщо няма нищо общо с шпека на бай ти Тошо, а пък с този, който се продава сега в България, да не говорим!... Вашите салами тука и куче няма да ги яде!
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 16 Не харесвам 2
има ли нормални хора, образовани, които купуват луканки и салами?месото се внася от Чили и Аржентина супер залежало и се добавят огромно количество оцветители и консерванти, всеки който позволява на семейството и децата си да ядат колбаси е силно ***!
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 20 Не харесвам 0
До МРАВКАПроизводителите работят по правилата,законите ,изискванията,нормативните разпоредби и всякакви подобни на всякакво евро.Г.ейско депутатче което го засърби ухото .така,че не производителите са виновни,а *** закони ,в които т.н.,, допустими норми ,,на химията обозначена с ,,Е,, с която ни тровят е легална и законна според Европейските закони.до СелЯнин - хората искат да обработват земята си и да произвеждат български стоки но има КОРУПЦИЯ и рекет от политиците по малките места
отговор Сигнализирай
6
Комубизнесмен
преди 8 години
Харесвам 4 Не харесвам 9
Моите салами са такива, който не ги харесва да яде в ресторант Кордон бльо или Бьоф Строганов!, за първото препоръчвам розе, за второто червено отлежало! За финал, коняк с кафе и торта Гараш....
отговор Сигнализирай
5
6789
преди 8 години
Харесвам 36 Не харесвам 4
Ако сте човек, който обича саламите (и също спазва законите!), и искате занапред да обичате саламите (и също да спазвате законите!), в такъв случай ще е по-добре да не знаете как ги правят!
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 8 Не харесвам 2
Животното имало син език преди да стане на салам
отговор Сигнализирай