IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Фермери ни пекат великденското агне за "скромните" 300 лв.


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

20
YAVNO ZLATO PASE
преди 8 години
Харесвам 1 Не харесвам 1
До batDanchoNE PRAVI HORATA NA PROSTI!В Румания излиза 2 по евтино,мръсни алчни селяни,едно агне за 2м.излиза на стопанина не пожече от 30-40лв.
отговор Сигнализирай
19
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 0 Не харесвам 2
napravo si e eftino,ako e napraveno kato po na6ia krai aganceto
отговор Сигнализирай
18
тръъъъъъъъътт
преди 8 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Ало, квичащите фермери, май пак сте се оляли, ама този път зверски!Лук и чесън по 1,50 лв. Заврете си ги там където слънце не огрява по алчните ви телеса!Тези агнета със златна трева ли сте ги хранили? Малко е човек да ви е.е п.чката м.йчина! И още нещо нещо: ще избера българското, тогава когато ми го продават БЪЛГАРИ! Ясно, нали!Тъпънари!
отговор Сигнализирай
17
ДА ВИ Е СЛАДКО ,БЕ..
преди 8 години
Харесвам 5 Не харесвам 3
НАЛИ НЕ ИСКАТЕ ДА СТЕ---- ОВЧАРИ И КРАВАРИ............БИЛО СРАМЕН ТРУД, ЗА МОДЕРНИТЕ ВИ ЗАДНИЧЕТА...!КАТО ИСКАТЕ ДА ЯДЕТЕ ---ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ!!!!!НЕМА ВЕЧЕ ВЕРЕСИЙТЕ ---ОТ РАЗНИ----- "ДЪРЖАВНИ И СТОПАНСКИ СМЕТКИ" -ПО "ТОШОВСКИ!"...!!НЕМА ГО ВЕЧЕ И ЧИЧО-----ОТ СЕЛСКОТО АПК---гдето бачкаше за жълти стотинки на Партията БКП!ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ , АКО ИСКАТЕ ДА ЯДЕТЕ....!АКО ЛИ НЕ----ХВАШАЙТЕ СЕ НА РАБОТА!!КОЙТО НЕ РАБОТИ----НЕМА ДА ЯДЕ!!!!!!!!
отговор Сигнализирай
16
пррр
преди 8 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
предпочитам печено Великденско прасе за 150 кинта - 30 кила ...
отговор Сигнализирай
15
патиланчо
преди 8 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
Веднъж бяхме на разпивка /уж за риба/ на един язовир. Прияде ни се агне. Пазарихме един овчар да заколи и опече за следващия ден. Платихме предварително. Той с парите се напил и като колел агнето му срязал червата и хубаво го омазал с "Л". После го опекъл....Някой ядоха, но преди това бяха дръпнали по кило ракия. Иначе агнето беше "еко" та чак "био".
отговор Сигнализирай
14
опс
преди 8 години
Харесвам 13 Не харесвам 4
*** на село, вземи си от бабичката и дядкото едно агънце или яренце (още сукалче) пекни си го пълнено с оризче и си хапни сладко, сладко......а от магазина замразено...може от година-две....че и повече някъде!( Aко е хубаво изпечено, месцето направо си пада от кокалчето)
отговор Сигнализирай
13
Loopianix
преди 8 години
Харесвам 28 Не харесвам 1
Който иска да яде прясно и с доказан произход агнешко/ярешко отива на село, пазари си животното, колят му го и си взима месото. Предлагане има, само трябва да се помисли отрано :)А от магазин такова месо ни ви съветвам да купувате ... дълбоко замразено, което не си знае годините, се размразява и се продава за прясно месо, чиста далавера ...
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
Яжте си агнето на шиш. Няма нищо по вкусно от яре 25 килограма в тава с малко водичка и сложено в пещ за 2 часа.
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 8 години
Харесвам 16 Не харесвам 0
"Фермери ни пекат великденското агне за "скромните" 300 лв.Народът лудна да купува месо и зарзават от малки стопанства"Щом народа е луднал да купува, значи му се струва евтино и тогава е неуместно да поставяте думата "скромните" в кавички. Определили са цена 300 лв. Щом народа купува - значи или му се струва евтино или е богат и 300 лв. за него са нищо. Според мен народа не е богат. Значи 300 лв. наистина е евтино, ако може да се вярва на статията. Тогава защо "скромните" в кавички ???
отговор Сигнализирай
Новини