IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Българският хляб – престижен! Не бил тъпкан с консерванти


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

24
Румяна
преди 7 години
Харесвам 2 Не харесвам 0
Недопустимо държание на Кукушева - надменно, арогантно, нахално, невъзпитано! Лъжлива куч-а!
отговор Сигнализирай
23
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
На един професор ли да вярваме или на една търговка ? Това , което присъства на масата под името хляб нито е качествено , нито здравословно .
отговор Сигнализирай
22
Бандит
преди 7 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
В корите за баница слагат и модифицирано царевично нишесте.Защо?
отговор Сигнализирай
21
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите Мариана Кукушева продължава да лъже и да се самонадлъгва!Изгодно и е, ще ни будалка до последно.А в същото време, освен за хляба, добре е да се огледаме и за брашната.Взеха да ги правят и да ги продават с пълен букет консерванти, химия и какво ли не още вътре.Същото е и с кремовете. Вече е трудно да намериш чисто нишесте. Ръгат вътре палмово масло (!) и какво ли още не.После с тези *** правят торти и пасти.Но няма контрол, това е то
отговор Сигнализирай
20
Фиорентина
преди 7 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Тая кок**а не му дава думата на Иванов-как да ,какво е това чудо бе.Г-на е научен специалист,тази му обяснява че всичко е проследимо.Целия свят бил на микс-нямало значение от типа пшеница.Не е добре с мозъка жената.
отговор Сигнализирай
19
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
И от Сърбия да си купите - пак ще видите разликата.
отговор Сигнализирай
18
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 13 Не харесвам 2
който работи в хлебозавод - не яде хляб, който работи в мандра не яде мляко, сирене, кашкавал, който работи в кланица -не яде месо и колбаси, който работи в консервна - не яде консервирани вкл. сладка и лютеници ...правете си сметката сами
отговор Сигнализирай
17
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 10 Не харесвам 2
А не много си е хубав аз имам един хляб от януари и нищо му няма даже още е мек
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 10 Не харесвам 2
тая коко шка лъже , хляба в БГ е некачествен и всички го виждаме всеки ден, Купете си хлях в Франция, Италия Германия за да разберете истинският хляб
отговор Сигнализирай
15
№37
преди 7 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
,всички знаем ,че хляба е с набухвател и след ден нищо не става от него ,освен за животните и то на село ,а в градът на ***.
отговор Сигнализирай
Новини