IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

В град Елена без прасе не остават: Тайната на еленския бут


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

14
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 7 Не харесвам 2
Аз съм в Холандия, тука има много видове пушен бут, ходим и в Белгия със семейната кола и от там също има местни пушени деликатеси.
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 12 Не харесвам 7
До АнонименКазват била - "Била вековна традиция". Е как е оцеляла в Османско време. Българските революционери, хайдути, и борци за освобождени от турско робство тайно са отглеждали прасета вечер за хоби като се е прибирал в къщи от хайдутлъка и от революционните дела.
отговор Сигнализирай
12
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 7 Не харесвам 9
За първи път чувам , че имало " еленски свински буд". И бил на световно ниво.?Къде го продава в града.?
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 11 Не харесвам 29
Как може нормален човек да яде прасе!?
отговор Сигнализирай
10
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 7 Не харесвам 4
Казват била - "Била вековна традиция". Е как е оцеляла в Османско време.
отговор Сигнализирай
9
Глупости
преди 6 години
Харесвам 30 Не харесвам 4
" а славата на прочутия бут по еленски се разнася по всички краища на света."По света никой освен трите милиона българи черноработници не е чувал за еленски бут.
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 6 Не харесвам 14
Тоя свински бут, ако не бяха "освободителите " от МАсква за "робите " от с. Елена щеше да е непознат?
отговор Сигнализирай
7
До: 1, 2и 3
преди 6 години
Харесвам 2 Не харесвам 2
Много сте глупави :)Маркетинга е голяма работа...особено във вашия случай :)
отговор Сигнализирай
6
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 6 Не харесвам 2
Беше то, сега въздуха е съвсем друг и бута не става като автентичния!
отговор Сигнализирай
5
Анонимен
преди 6 години
Харесвам 15 Не харесвам 0
ППодобни неща има по цял свят , защото от 3000 години хората все така съхраняват месо и риба, друг момент е че прошуто-то в Италия и Испания му се променя технологията и като го осолят малко още сурово го тъпчат с консерванти за да не губи от теглото си и хайде на пазара. , а Еленския бут (хубавия) се спасява от товя
отговор Сигнализирай
Новини